Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme serioase la CSM Bucureşti înaintea meciului cu Thuringer: "Efectiv nu avem suficiente jucătoare!"

Probleme serioase la CSM Bucureşti înaintea meciului cu Thuringer: "Efectiv nu avem suficiente jucătoare!"

Handbal

Comentarii

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Dragan Djukic, a declarat, joi, că de meciul cu Thuringer HC, ultimul din grupa principală 2 a Ligii Campionilor, depinde numele adversarei din sferturile de finală.

"Noi suntem deja în sferturile de finală, aşa că de meciul de vineri depinde doar numele oponentului. Putem încheia grupa pe locul 2, 3 sau 4. Pentru noi însă este foarte important să câştigăm şi să jucăm bine. Locul 2 nu depinde de noi. Dacă Vipers învinge acasă pe Gyor, atunci ea îşi va asigura locul 2. Noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru pentru că vom avea un adversar dificil în faţă. Thuringer este o echipă complet diferită faţă de cea din meciul tur. În plus, noi avem mari probleme de lot", a spus Djukici.

"Pentru Andrea Lekic va fi foarte dificil să joace mâine pentru că ea nu s-a antrenat în ultimele trei săptămâni. Avem un lot redus numeric la dispoziţie, iar aceste eliminări ne-au decimat. Efectiv nu avem suficiente jucătoare în apărare. Dar asta e situaţia şi trebuie să o rezolvăm. De aceea mâine trebuie să ne concentrăm un pic mai mult în defensivă", a adăugat el.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, vineri, de la ora 18,00, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia germană Thuringer HC, într-o partidă contând pentru ultima etapă a grupei principale 2 a Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: dragan djukiccsm bucurestihandbal 

viewscnt
Articole similare