Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme serioase pentru Neymar! E anchetat de fiscul spaniol în legătură cu bonusul pentru prelungirea contractului cu FC Barcelona

Probleme serioase pentru Neymar! E anchetat de fiscul spaniol în legătură cu bonusul pentru prelungirea contractului cu FC Barcelona
Comentarii

Potrivit El Mundo, fiscul încearcă să afle dacă Neymar a plătit în Spania impozitele pentru bonusurile de prelungire cu Barca şi veniturile legate de transferul său la PSG.

Rezident fiscal în Spania în 2017, anul plecării sale la PSG pentru o indemnizaţie de transfer record de 222 milioane de euro, Neymar era obligat să-şi declare veniturile, atât cele obţinute în Spania, cât şi cele obţinute în Franţa.

Virarea de către Barca a unui bonus pentru prelungirea contractului este deja în centrul unei bătălii judiciare între brazilian şi clubul catalan. O audiere este prevăzută pe 21 martie în faţa tribunalului pentru litigii de muncă din Barcelona.

Potrivit El Mundo, fiscul a cerut tribunalului toate informaţiile despre aceste tranzacţii. Tribunalul nu a făcut niciun comentariu. Barca şi Neymar au negociat prime atunci când atacantul a semnat un nou contract cu gruparea catalană în vara lui 2016.

După plecarea lui "Ney" la PSG în august 2017, clubul catalan a refuzat să-i vireze jucătorului prima de 26 de milioane de euro promisă în 2016. Clubul a depus plângere împotriva jucătorului pentru nerespectarea contractului, cerându-i să restituie prima deja virată, dar şi despăgubiri de 8,5 milioane de euro.

La rândul său, Neymar a depus plângere la FIFA împotriva fostului său club, cerând plata acestei prime.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare