Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme şi pentru Paul Anton, în Rusia. Viitor incert pentru fotbalistul român: "Sunt dispus să găsim o soluţie de compromis"

Probleme şi pentru Paul Anton, în Rusia. Viitor incert pentru fotbalistul român: "Sunt dispus să găsim o soluţie de compromis"

Stranieri

Comentarii

Se anunţă vremuri grele şi pentru fotbalistul român, Paul Anton (28 de ani), al doilea căpitan al celor de la KS Samara, în Rusia. Problemele financiare generate de COVID-19 se răsfrânge şi asupra formaţiei sale.

Mijlocaşul român al celor de la KS Samara, Paul Anton se aşteaptă din clipă-n clipă să-i fie tăiatul salariul, în contextul crizei pandemice. Chiar dacă nu este o decizie sau o veste bună pentru niciun jucător, fostul dinamovist pare împăcat cu ideea.

"Sunt dispus să discut cu conducerea clubului şi să găsim o soluţie de compromis în această situaţie de criză", a declarat Paul Anton, în presa din Rusia.

Paul Anton stă pe gânduri, dacă va mai continua sau nu la Samara. Formaţia sa se află pe loc retrogradabil, iar în Rusia circulă zvonul că s-ar dori oprirea definitivă a campionatului, în forma actuală. Alte personalităţi din Rusia susţin ca, din sezonul viitor, campionatul să aibă 18 echipe şi nu 16 ca acum. Astfel, în acest sezon nu ar retrograda nicio echipă.

"Îmi place să mă antrenez, să joc. Fotbalul este ceea ce mă face fericit, dar acum pe primul loc trebuie să fie siguranţa, să evităm orice risc. Nu vrea să se termine campionatul înainte de termen. Cred că totul ar trebui să se decidă pe teren. Dar cum am mai spus, cel mai important pentru noi este să fim sănătoşi. Ar fi bine un format cu 18 echipe din sezonul viitor, deoarece ar fi o soluţie de compromis pe timp de criză agreată de toată lumea", a completat Paul Anton.

Dacă echipa sa va fi declarată retrogradată, sunt şanse foarte mari ca internaţional român să se despartă de formaţia din Samara.

  • 1,5 milioane de euro este cota fotbalistului, conform Transfermarkt.
  • 12 meciuri are Anton pentru naţionala de seniori a României

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare