Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme tot mai mari pentru Tătăruşanu la Lyon! Românul a fost făcut mincinos chiar de către preşedintele clubului

Probleme tot mai mari pentru Tătăruşanu la Lyon! Românul a fost făcut mincinos chiar de către preşedintele clubului

Ligue 1

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu se află într-o situaţie extrem de ingrată la Lyon. Adus liber de contract în această vară, portarul echipei naţionale venise la club cu aşteptări mari, însă problemele încep să devină tot mai mari pentru el.

Când a venit la Olympique Lyon, lui Tătăruşanu i s-ar fi promis că va fi titular de drept, pentru că Anthony Lopes va fi vândut. Portarul i s-a confesat chiar şi selecţionerului Cosmin Contra. 

Jean-Michele Aulas, preşedintele lui Lyon, i-a dat peste nas portarului şi l-a făcut, indirect, mincinos, într-o postare pe Twitter: "Nu i s-a promis în niciun moment lui Tătă că Anthony Lopes va pleca", a notat Aulas. 

Cu toate acestea, conducătorul formaţiei din Lyon pare să nu fie de acord ca Tătăruşanu să plece de la echipă: "Concurenţa este logică, doi portari internaţionali la o echipă cu ambiţii europene este o regulă", a mai zis acesta. 

Totuşi, Sylvinho, antrenorul lui Lyon, l-a anunţat în faţă pe român că va apăra doar în Cupa Franţei şi Cupa Ligii. 

În vârstă de 33 de ani, Ciprian Tătăruşanu a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu FC Nantes, scadentă la finalul sezonului trecut, şi a semnat, la mijlocul lunii iunie, un contract pe trei ani cu Olympique Lyon, valabil până la 30 iunie 2022.

Portarul naţionalei României (61 de selecţii) a trecut la formaţia din Lyon în condiţii financiare mult mai bune. Salariul lui la noua echipă este de 150.000 de euro brut pe lună (faţă de 100.000 la Nantes), în timp ce prima de instalare s-a ridicat la un milion de euro, potrivit presei franceze.

TĂTĂRUŞANU, PROBLEME ŞI LA ECHIPA NAŢIONALĂ?

Problema postului de portar la naţională este şi mai delicată cu cât Costel Pantilimon, titular cu peste 40 de meciuri sezonul trecut şi rezerva lui Tătăruşanu la naţională, a ajuns al treilea portar la Nottingham Forest în preferinţele antrenorului Sabri Lamouchi.

Din acest motiv, Contra nu l-a mai chemat pe Pantilimon, însă le-a trimis telegrame de convocare portarilor Florin Niţă (Sparta Praga), Ionuţ Radu (Genoa) şi Silviu Lung (Kayserispor), alături de Tătăruşanu, pentru meciurile cu Spania şi Malta, de luna viitoare.

Afla mai multe despre: tatarusanulyon 

viewscnt
Articole similare