Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme uriaşe pentru Bayern Munchen. Bavarezii au avut doar zece jucători la ultimul antrenament, iar meciul cu Gladbach se poate amâna

Probleme uriaşe pentru Bayern Munchen. Bavarezii au avut doar zece jucători la ultimul antrenament, iar meciul cu Gladbach se poate amâna

Bayern Munchen

Comentarii

Julian Nagelsmann a avut la dispoziţie doar zece jucători de câmp la antrenamentul de miercuri al echipei Bayern Munchen şi încă este neclar dacă liderul din Bundesliga va putea juca meciul de vineri cu Borussia Monchengladbach.

Campioana Germaniei are opt jucători infectaţi cu COVID-19, de la portarul Manuel Neuer la extrema Leroy Sane. Aceştia vor rata meciul de vineri din prima etapă a returului, la fel ca Bouna Sarr şi Eric Maxim Choupo-Moting, plecaţi la Cupa Africii pe Naţiuni.

Conform regulamentului special în pandemia de coronavirus aprobat de toate cluburile germane, o echipă trebuie să aibă minimum 15 jucători apţi, inclusiv un portar. În situaţia în care nu poate alinia acest număr de jucători, clubul bavarez poate solicita amânarea meciului de vineri.

La antrenamentul de miercuri, Bayern a avut la dispoziţie zece jucători de câmp şi doi portari. Leon Goretzka, revenit după o accidentare, s-a antrenat individual şi este incert pentru vineri. Niklas Sule nu s-a antrenat, iar Josip Stanisic este accidentat.

A revenit în schimb Joshua Kimmich, care nu a mai jucat din luna noiembrie. El a intrat în carantină de două ori, iniţial în calitate de contact al unui jucător infectat, iar apoi a contractat virusul şi s-a confruntat cu o problemă la plămâni.

Gladbach are de asemenea probleme şi a raportat patru jucători infectaţi cu COVID-19.

În clasamentul din Bundesliga, Bayern Munchen este lider, cu 43 puncte, din 17 meciuri, iar Gladbach ocupă locul 14, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare