Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme uriaşe pentru Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a primit o nouă veste teribilă din partea judecătorilor. Un membru al familiei, condamnat penal

Probleme uriaşe pentru Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a primit o nouă veste teribilă din partea judecătorilor. Un membru al familiei, condamnat penalgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a găsit antrenor la FCSB, iar acum a început negocierile pentru a întări lotul echipei în vederea noului sezon. Pe lângă problemele care îi dau mari bătăi de cap pe plan sportiv, patronul roş-albaştrilor are multe griji şi pe plan personal.

Familia lui Gigi Becali se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante evenimente. În toamna acestui an, una dintre fiicele latifundiarului din Pipera se va mărita cu Mihai Theodor Mincu. Însă, chiar înaintea nunţii, "Prinţişorul din Dobroeşti", aşa cum mai este cunoscut ginerele lui Gigi Becali, a primit o veste teribilă.

Tânărul a fost condamnat penal, după ce a fost judecat pentru contrafacere de mărfuri, infracţiune care se pedepseşte cu doi ani de închisoare. Conform cancan.ro, Mihai Theodor Mincu a fost acuzat că a pus în circulaţie produse care care conţineau mărci similare cu cele ale unor branduri uriaşe din marketingul mondial. În proces, firme precum Christian Dior sau Chanel s-au constituit ca părţi civile, iar Cartier International AG a apărut ca parte vătămată.

Veste teribilă în familia lui Becali

În această săptămână, ginerele lui Gigi Becali a fost condamnat penal, însă, din fericire pentru el şi pentru familia sa, a scăpat de închisoare şi s-a ales cu 90 de zile-amendă, valoarea unei singure zile fiind de 50 lei. În total, Mihai Theodor Mincu va avea de achitat statului suma de 4500 lei.

“Condamnă inculpatul Mincu Mihai Theodor la pedeapsa amenzii într-un numar de 90 zile-amendă şi stabileşte suma corespunzătoare unei zile-amendă la 50 lei, inculpatul având de plătit statului suma de 4.500 lei cu titlu de amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Dispune confiscarea de la inculpatul Mincu Mihai Theodor a bunurilor ridicate potrivit adeverinţei de reţinere a bunurilor, respectiv: ochelari de soare marca CARTIER 84 buc.; CHANEL 75 buc.; DIOR 40 buc.; RAY-BAN 2.195 buc. şi tocuri pentru ochelari RAY-BAN 1.800 buc..

Totodată, instanţa dispune distrugerea bunurilor susmenţionate, pe cheltuiala inculpatului. Obligă inculpatul Mincu Mihai Theodor să plătească statului suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 lei în faza urmăririi penale şi 500 lei în faza de judecată)”, au stabilit magistraţii.

Patronul FCSB, încântat de viitorul ginere

”Are peste 1,85 metri, aşa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine” , declara în trecut Becali.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare