Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme uriaşe pentru Juventus! Un jucător transferat în vară s-a accidentat. Anunţul italienilor

Probleme uriaşe pentru Juventus! Un jucător transferat în vară s-a accidentat. Anunţul italienilor

Juventus

Comentarii

Juventus a revenit, cel puţin temporar, pe primul loc în Serie A după victoria cu Brescia, 2-1, dar Maurizio Sarri are probleme serioase de lot.

În timpul meciului cu echipa nou-promovată în Serie A, Danilo s-a accidentat după doar 19 minute şi Sarri a fost nevoit să îl înlocuiască pe fundaşul adus în vară de la Manchester City. În locul său a intrat Juan Cuadrado, pentru că Juventus nu mai are niciun fundaş dreapta disponibil. 

Danilo a suferit o accidentare la coapsă, aceeaşi problemă pe care o are şi celălalt fundaş dreapta al campioaniei Italiei, Mattia De Sciglio. Clubul bianconero a anunţat că ambii apărători vor reveni după pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, care durează de pe 7 până pe 15 octombrie. Astfel, Sarri va trebui să improvizeze în partea dreapta a apării în derby-ul cu Inter, care va avea loc pe 6 octombrie, în direct la Telekom Sport. 

ŞI RONALDO ARE PROBLEME MEDICALE

Cristiano Ronaldo nu a jucat în victoria cu Brescia din cauza unor probleme la coapsă, însă Maurizio Sarri a pus accidentarea minoră a lui Ronaldo pe seama meciurilor din trei în trei zile. 

"Ronaldo are o mică întindere musculară la coapsă, dar este normal după trei meciuri într-o săptămână", a declarat la începutul acestei săptămâni tehnicianul italian de pe banca "bătrânei doamne". 

Afla mai multe despre: danilojuventus 

viewscnt
Articole similare