Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme uriaşe pentru Karius la Beşiktaş. Portarul german a mers să discute cu şefii lui Liverpool. Unde s-ar putea transfera

Probleme uriaşe pentru Karius la Beşiktaş. Portarul german a mers să discute cu şefii lui Liverpool. Unde s-ar putea transfera

Campionate

Comentarii

Loris Karius s-a săturat de situaţia pe care o are la Beşiktaş şi le-a cerut celor de la Liverpool să întrerupă împrumutul. Portarul german este împrumutat până în vară la Beşiktaş.

Cariera lui Karius este în continuare complicată. Portarul care a greşit grav în finala Ligii Campionilor, cu Real Madrid, este împrumutat până în vară la Beşiktaş, unde însă are o situaţie foarte complicată. Portarul de 25 de ani a fost criticat dur de antrenorul său, Senol Gunes şi nu şi-a mai luat salariul de patru luni.

Potrivit Sport.es, Karius a mers în Anglia pentru a discuta cu oficialii lui Liverpool, club de care aparţine. Fostul internaţional german le-a cerut să întrerupă împrumută, deoarece a ajuns într-o situaţie insuportabilă.

Karius nu duce lipsă de oferte, deşi a arătat că nu este cel mai sigur portar. Sport.es scrie că ar fi dorit de Eintracht Frankfurt, Fortuna Dusseldorf şi Fulham.

Afla mai multe despre: kariusbesiktas 

viewscnt
Articole similare