Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele cu banii pe care Edi Iordănescu le-a întâmpinat la CFR Cluj! Ardelenii nu i-au plătit chiria timp de câteva luni

Problemele cu banii pe care Edi Iordănescu le-a întâmpinat la CFR Cluj! Ardelenii nu i-au plătit chiria timp de câteva luni

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu s-a despărţit de CFR la sfârşitul campionatului, chiar dacă antrenorul a adus titlul în Gruia.

Antrenorul ar fi fost supărat pe echipă după ce ardelenii nu i-ar fi plătit chiria de la casa unde locuia. Iordănescu ar fi achitat la început chiria din proprii săi bani, potrivit ProSport. În timp, s-au acumulat câteva luni de neplată, după ce clubul nu şi-a respectat obligaţiile pe care trebuia să le aibă. De asemenea, la fel de importante erau şi problemele financiare prin care jucătorii CFR-ului treceau. 

În momentul în care cele două părţi au decis să nu mai continue, feroviarii aveau restanţe către jucători de 3 luni, iar acesta ar fi fost unul dintre motivele principale pentru care fostul antrenor de la Gaz Metan Mediaş nu a dorit să garanteze, prin contract, prezenţa în grupele cupelor europene. 

Edi Iordănescu a fost numit la CFR în decembrie, 2020, după ce Dan Petrescu nu a mai dorit să continue la echipă. După plecarea lui, ardelenii s-au înţeles cu Marius Şumudică. 

 

 

 

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare