Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele cu care s-au confruntat tricolorii după ce au ajuns la Jocurile Olimpice. Alex Dobre, dezvăluiri după eliminare

Problemele cu care s-au confruntat tricolorii după ce au ajuns la Jocurile Olimpice. Alex Dobre, dezvăluiri după eliminare

Jocurile olimpice

Comentarii

Alexandru Dobre a declarat, miercuri, după eliminarea naţionalei României de la Jocurile Olimpice, că el şi colegii săi au dat totul la competiţia din Japonia şi au fost “uniţi ca fraţii”.

Reacţii după eliminarea naţionalei României de fotbal de la Jocurile Olimpice

“Sunt fericit că am făcut parte din echipa României pentru Jocurile Olimpice. Sunt mulţumit de noi, am dat totul, sută la sută la fiecare meci. Am fost uniţi ca fraţii în această perioadă. A fost greu să ne adaptăm cu fusul orar, cu alimentaţia, drumul până în Japonia. Dar un lucru e sigur: fiecare jucător a vrut să dea totul la fiecare meci. Am învăţat multe din această competiţie, am căpătat experienţă care ne va ajuta pe viitor. Nu mai există echipe slabe, toate naţionalele sunt foarte puternice, cu jucători în campionate tari. Acum tebuie să ne întoarcem la echipele de club şi să arătăm ce putem”, a spus Dobre, potrivit frf.ro.

Reprezentativa României a remizat, miercuri, la Sapporo, scor 0-0, cu selecţionata Noii Zeelande, în ultima etapă a grupei B de la turneul olimpic de fotbal din Japonia.

Dacă ar fi învins, tricolorii s-ar fi calificat în sferturile de finală.

Clasamentul final al grupei: 1. Coreea de Sud – 6 puncte, 2. Noua Zeelandă – 4 puncte, 3. România – 4 puncte, 4. Honduras – 3 puncte. În sferturi s-au calificat primele două clasate.

Afla mai multe despre: alexandru dobre 

viewscnt
Articole similare