Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele cu care se confruntă Federaţia Română de Hochei din cauza pandemiei

Problemele cu care se confruntă Federaţia Română de Hochei din cauza pandemiei
Comentarii

Preşedintele FRHG, Alexandru Hălăucă, este îngrijorat de actuala situaţie a cluburilor din campionat, din cauza pandemiei.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, preşedintele FRHG şi-a spus punctul de vedere cu privire la actuala situaţie în care ne aflăm din cauza pandemiei de COVID-19.

"Noi incercăm să avem un parcurs cât mai lung în campionatul naţional de seniori pentru că acesta l-am început în momentul de faţă. Deja în două săptămâni s-au jucat 18 meciuri. Următoarele meciuri sunt pe 4 şi 5 acum şi suntem pe un ritm rapid. În funcţie de evoluţia pandemiei vom continua sau nu. Anul trecut l-am anulat dar anul acesta dacă va fi întrerupt din cauza pandemiei dorim să-l amânăm."

Cazuri de jucători infectaţi: "Au apărut şi la noi câteva, foarte puţine dar măsurile nu sunt la fel peste tot. A fost un caz la Galaţi unde DSP nu s-a interesat absolut deloc, băiatul s-a vindecat şi nu a avut probleme. La ora actuală avem un caz la Miercurea Ciuc în care cei de la DSP Harghita au băgat întreaga echipă in carantină. Ceea ce nu mi se pare normal. Ar fi trebuit să le faca teste la toţi şi atunci ar fi trebuit să se ia o hotărâre cine merge în carantină şi cine nu." a declarat Alexandru Hălăucă, preşedinte FRHG.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: hochei 

viewscnt
Articole similare