Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele financiare le dau mari bătăi de cap! ASA Tg. Mureş vinde inclusiv pagina oficială de internet sau de Facebook

Problemele financiare le dau mari bătăi de cap! ASA Tg. Mureş vinde inclusiv pagina oficială de internet sau de Facebook

Liga 2

Comentarii

ASA Târgu Mureş e în faliment. Acum sunt scoase la vânzare siteul oficial, pagina de facebook, cea de instagram, dar şi canalul de youtube, preţul pachetului fiind de 5.000 de euro plus taxe, adică aproape 6.000. Totuşi, clubul nu va încasa niciun ban.

Tribunalul Mureş a anunţat că ASA Târgu Mureş a intrat în faliment în urmă cu câteva săptămâni, după ce echipa retrogradase la finalul sezonului trecut şi se afla în insolvenţă, pentru ca apoi echipa să continue să joace, după ce se anunţase decesul clubului. 

Clubul a cerut prin ordonanţă preşedinţială să anuleze starea de faliment şi a obţinut dreptul la apel pe lângă suspendarea deciziei Tribunalului, reintrând în starea de insolvenţă. Nu se ştie când se va judeca apelul, dar dacă judecătorii îl resping se va ajunge iar la faliment. Până atunci, firma privată care deţine pagina site-ului, canalul de YouTube, paginile de Facebook şi de Instagram, toate oficiale, le-a scos la vânzare pe internet. Doritorii pot afla detalii despre preţ în mesaj privat pe Facebook.

Afla mai multe despre: asa tg muresdecizieanuntinternetfacebookinstagramvanzarebaniproblema 

viewscnt
Articole similare