Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele lui Adi Vasile la CSM Bucureşti: "Este destul de greu să se impună fetelor"

Problemele lui Adi Vasile la CSM Bucureşti: "Este destul de greu să se impună fetelor"

Handbal

Comentarii

Oana Manea, fosta jucătoare la CSM Bucureşti, a vorbit despre greutăţile pe care le întâmpină Adrian Vasile ca antrenor principal al echipei. În plus, Manea a vorbit şi despre Iulia Curea, care ocupă postul de antrenor secund.

"Cred că este destul de greu deoarece ca antrenor principal ai foarte multe atribuţii şi trebuie să te impui fetelor. Adi a fost tot timpul secund şi noi l-am luat ca o mama, noi tot timpul problemele i le spuneam lui şi încerca să le rezolve. Acum este destul de greu să se impună fetelor. Dar eu am încredere în el, este un omambiţios şi sper  să facă cât mai multe rezultate bune", a declarat Oana Manea despre antrenorul lui CSM Bucureşti. 

La fosta câştigătoare a Ligii Campionilor, Adi Vasile o are ca antrenor secund pe fosta jucătoare Iulia Curea. 

"O cunosc foarte bine pe Iulia, este una dintre prietenele mele cele mai bune şi în primul o să demonstreze şi a demonstrat prin caracterul ei. Este o fată care nu ţine cont şi spune ce are de zic şi modul prin care îţi spune nu te poţi supăra pe ea şi cred că o să îl ajute foarte mult pe Adi. Are o viziune foarte bună, este şi o legătură între fete şi staff şi eu zic că o să le ajute foarte mult", a mai spus Manea, despre poziţia ocupată de Iulia Curea. 

Wild card-ul pentru participarea în grupele Ligii Campionilor din sezonul următor depus de echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fost aprobat de Comitetul Executiv al EHF. EHF a anunţat, luni, repartiţia în urnele valorice, iar România, cu cele două reprezentate – SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, va fi prezentă în urnele 1 şi 3.

Afla mai multe despre: csm bucurestioana manea 

viewscnt
Articole similare