Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev! "Greu, greu…". Momentul care a schimbat sezonul său în Ucraina

Problemele lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev! "Greu, greu…". Momentul care a schimbat sezonul său în Ucraina

Stranieri

Comentarii

Antrenorul român al lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a analizat parcursul echipei sale din acest sezon, dar a vorbit şi despre problemele mari cu care s-a confruntat.

Mircea Lucescu, despre sezonul la Dinamo Kiev: "Nu a fost uşor, pentru că am revenit după o pauză de un an"

Dinamo Kiev e lider în Ucraina cu Dinamo Kiev, fiind la un punct în faţa rivalei Şahtior Doneţk, în timp ce pe plan internaţional s-a calificat în 16-imil Europa League. 

Mircea Lucescu a susţinut că a avut mari probleme în acest sezon: „A fost un tur de campionat bun ţinând cont de modul în care am început pentru că la primul antrenament aveam doar 8 jucători, era perioada aceea de carantină în care se antrenau puţin şi s-au accidentat mulţi. Greu, greu… Din fericire pentru noi am reuşit calificarea în Champions League şi asta a creat foarte mult entuziasm şi motivaţie suplimentară pentru jucători. Din păcate, am pierdut 15 jucători în toamnă şi am schimbat poziţiile fotbaliştilor în teren, am promovat jucători tineri şi s-a terminat cu bine. Nu se poate spune că nu am făcut un sezon bun. Să vedem ce se va întâmpla în primăvară.

Echipa este aceiaşi, pentru că Dinamo Kiev a avut nişte probleme financiare în urmă cu 4-5 ani, când au renunţat la jucători de mare valoare, jucători experimentaţi, străini şi a fost obligată să înceapă sezoanele următoare cu jucători tineri din propria pepinieră. Au rămas aceiaşi jucători tineri, au nevoie de experienţă, au nevoie de rezultate internaţionale. 

Pentru mine nu a fost uşor, pentru că am revenit după o pauză de un an, am fost solicitat de ei, m-am dus la o consultare şi nu m-au lăsat până nu mi-am dat acordul. Pe mine mă interesează doar echipa, jucătorii, rezultatele şi campionatul. Acum are loc vizita medicală, iar pe 15 zburăm în Dubai unde o să stăm 10 zile, după mergem în Turcia şi revenim cu cinci zile înainte de meciul cu Olimpik Doneţk. Eu sper ca gazonul să se prezinte în condiţii bune pentru că e o iarnă grea”, a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: dinamo kievmircea lucescumircea lucescu dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare