Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele medicale îi dau bătăi de cap lui Halep: "Sper să nu fie în pericol participarea la Moscova şi la Turneul Campioanelor!"

Problemele medicale îi dau bătăi de cap lui Halep: "Sper să nu fie în pericol participarea la Moscova şi la Turneul Campioanelor!"

Tenis

Comentarii

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 WTA, a declarat pe Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea din China, că speră ca accidentarea la spate să nu fie gravă şi să poată evolua la Moscova şi apoi la Turneul Campioanelor.

"Sper să nu fie atât de grav, dar a fost greu să joc. Sper să nu fie în pericol participarea la Moscova şi la Turneul Campioanelor. Acum sunt mult mai OK, cred că şi din cauză că m-am mai relaxat. Am fost îngrijorată şi stresată că trebuia să joc un meci şi nu eram pregătită fizic.
 
 
Nu pot să fiu într-o formă OK dacă nu mă recuperez cu spatele. Prioritatea e să îmi revin, să mă recuperez. Sper şi îmi doresc foarte mult să fiu aptă pentru turneele care urmează. Darren a spus să am mare grijă cu spatele şi vom vedea ce se va întâmpla mai departe. Mi-a părut rău că a trebuit să bată atâta drum şi eu să nu pot juca. Dar ăsta este tenisul şi trebuie să acceptăm", a menţionat Halep la sosirea în ţară.

Afla mai multe despre: simona haleptenisaccidentareprobleme 

viewscnt
Articole similare