Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele se ţin în lanţ de Poli Iaşi! Unul dintre liderii echipei a cerut rezilierea contractului

Problemele se ţin în lanţ de Poli Iaşi! Unul dintre liderii echipei a cerut rezilierea contractului

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi trece printr-o situaţia extrem de grea. Echipa este, încă, pe ultimul loc în clasament şi riscă retrogradarea în eşalonul secund.

Nicolo Napoli a preluat echipa acum câteva săptămâni, însă a anunţat că are de gând să plece, deja, din cauza atmosferei din vestiar. La cateva ore şi-a anunţat plecare şi unul dintre liderii echipei din Copou, Cosmin Frăsinescu (36 de ani).

Conform ProSport, Frăsiescu a cerut rezilierea contractului şi acest lucru ar urma să se producă luni, după şedinta Comitetului Director de la Poli Iaşi.

Nicolo Napoli a recunoscut că are încă gânduri de plecare de la Poli Iaşi atâta timp cât în vestiar nu va fi linişte. „Am venit cu inima deschisă la Poli Iaşi şi sunt convins că putem face lucruri bune. Aştept să ne întâlnim cu toţii. Cu domnul primar, cu preşedintele, cu jucătorii, cu domnul Ambrosie, cu domnul Antohi. Să vedem ce se poate întâmpla, ce nu se poate întâmpla. Da, este posibil să plec. Nu pot să rămân dacă nu se ştie ce se va întâmpla. Nu pot să rămân dacă nu este linişte. Nu pot lucra cu jucători străini care sunt nemulţumiţi de situaţia financiară. Domnul primar ne-a dat asigurări că va fi bine, iar eu cred că se poate. Dar eu vreau o siguranţă din acest punct de vedere”, a declarat pentru ProSport italianul. 

Motivul deciziei luate de Frăsinescu

Înaintea meciului cu Dinamo, din etapa anterioară, câştigat de Poli Iaşi cu 1-0, câţiva suporteri au afişat un banner prin care îi acuzau de blat pe experimentaţii fundaşi centrali Ovidiu Mihalache şi Cosmin Frăsinescu. „Am revăzut meciurile şi am constatat / Frăsinescu şi Mihalache miros a blat”, au scris aceştia pe banner. Afectat de atitudinea acelor fani, Cosmin Frăsinescu a decis să-şi rezilieze contractul. Fotbalistul pare a fi foarte horârăt şi nu ar fi şanse să se răzgândească. 

Afla mai multe despre: poli iasicosmin frasinescu 

viewscnt
Articole similare