Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Profesorul fotbalului, idolul nostru”. Galatasaray nu l-a uitat pe Hagi, în ziua în care ”Regele” a împlinit 58 de ani. Şi Felipe Melo l-a omagiat pe român

”Profesorul fotbalului, idolul nostru”. Galatasaray nu l-a uitat pe Hagi, în ziua în care ”Regele” a împlinit 58 de ani.  Şi Felipe Melo l-a omagiat pe romângalerie foto
Comentarii

Aniversarea lui Gică Hagi nu a trecut neobservată, în rândul suporterilor echipei din Istanbul

Galatasay a postat pe Twitter mai multe fotografii, cu probabil cel mai important jucător din istoria grupării  ”Cimbom”, alături de mesajul: ”Profesorul fotbalului...idolul nostru. La mulţi ani , Gheorghe Hagi!”.

 

Brazilianul, fost jucător la Galatasaray în perioada 2011-2015, i-a urat la rândul lui, toate cele bune lui Hagi. ”Regele” a fost antrenorul lui Melo, la Galatasay, în sezonul 2010-2011.

”Idolul nostru, cel mai bun. La mulţi ani!”, a scris Felipe Melo pe Instagram.

Hagi a câştigat 11 trofee alături de Galata

Ca antrenor, ”Regele” a câştigat Superliga Turciei de patru ori, Cupa şi Supercupa de câte două ori, respectiv Cupa UEFA şi Supercupa Europei, în anul 2000. Ca antrenor, Hagi a câştigat Cupa Turciei cu Galatasaray în 2005.  Antrenorul Farului a jucat cinci ani în Istanbul, din 1996 până în 2001, perioadă în care a marcat 59 de goluri, în 132 de partide.

În tricul ”Cimbom”, Hagi a petrecut cea mai lungă perioadă din cariera sa.

 

 

Afla mai multe despre: hagigalatasaray 

viewscnt
Articole similare