Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Profesorul" Pustai şi-a făcut calculele: "Dacă batem la Timişoara, suntem salvaţi de la retrogradare"

"Profesorul" Pustai şi-a făcut calculele: "Dacă batem la Timişoara, suntem salvaţi de la retrogradare"

Fotbal intern

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a obţinut o victorie extrem de importantă în meciul cu FC Voluntari şi a ieşit din zona roşie a clasamentului. În acest moment, cu patru etape rămase de disputat până la finalul sezonului, echipa pregătită de Cristi Pustai este pe locul 5 în play-out, cu 25 de puncte acumulate.

"De data asta, e foarte frumos. Am obţinut o victorie foarte importantă în lupta cu cele două care n-au beneficiat de acea rotunjire. Avem rezultate directe mai bune în partidele cu Chiajna şi cu Voluntari. Am ieşit de pe locul de baraj, iar acum trebuie să continuăm evoluţiile bune şi să rămânem deasupra liniei.

Acum ne aşteaptă un drum de peste 300 de kilometri, am avut şi meciurile din Cupa României, avem jucători indisponibili, e foarte greu. Trebuie să ne adunăm, iar jucătorii trebuie să facă un adevărat sacrificiu. Vineri ne vedem răniţii, sâmbătă facem antrenament, apoi, duminică, plecăm la drum spre următorul meci. Dacă obţinem toate punctele la Timişoara, ne salvăm de la retrogradare. Avem toate rezultatele directe, avem punctele, avem totul. Dacă batem, suntem salvaţi de la retrogradare" , a declarat antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc voluntarigaz metanmediasplay outliga 1campionatpustai 

viewscnt
Articole similare