Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Profitori fără personalitate” Cornel Dinu loveşte fără milă în ultimii antrenori ai FCSB: ”Nu au făcut absolut nimic”

”Profitori fără personalitate” Cornel Dinu loveşte fără milă în ultimii antrenori ai FCSB: ”Nu au făcut absolut nimic”

Fotbal

Comentarii

FCSB traversează ce mai grea perioadă din istoria clubului, iar Cornel Dinu susţine că principalul vinovat pentru acest lucru este patronul Gigi Becali, care alege antrenorii pe alte criterii decât cele de competenţă managerială.

”Nu e nimic întâmplător. Ce începe foarte prost, cum a fost această trecere de la Steaua la FCSB, se termină şi mai prost. Se termină în catastrofă. Ei săracii, Vintilă şi Andronache ăla de a fost mai înainte, ei sunt nişte victime puse pe eşafod.

Sunt nişte antrenori care nu au făcut absolut nimic. Ca să fii antrenor, mai ales la echipe ca aceasta, trebuie să ai pricepere, să ai un anumit ataşament, o anumită putere de muncă şi mai ales carismă. Aici, criteriul care a fost cu săracul ăsta de Vintilă, a fost că este şi el un credincios şi ne ajutăm între noi creştinii. Dacă s-a ajuns la aşa ceva este groaznic.

Ce oameni, decât nişte profitori fără personalitate, fără morală, îşi permit să lucreze cu un asemenea om, care îşi impune tot ce vrea el”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

FCSB a căzut pe ultima poziţie înclasamentul Ligii 1, după ce Dinamo s-a impus, luni, cu 3-0, în faţa formaţiei Hermannstadt, în etapa a şaptea a Ligii 1.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsb,  

viewscnt
Articole similare