Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Programul Casa Verde 2023 poate fi accesat! Iată ce trebuie să ştii!

Programul Casa Verde 2023 poate fi accesat! Iată ce trebuie să ştii!

Diverse

Comentarii

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a emis un comunicat oficial, luni - 20 noiembrie, prin care anunţă reluarea procesului de înscriere în cadrul programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice. Acest demers vine în urma unei suspendări temporare a programului şi are ca scop validarea instalatorilor implicaţi în proiect.

Iată ce trebuie să ştii despre Casa Verde 2023!

Ministerul Mediului a lansat pentru anul 2023 programul Casa Verde Fotovoltaice, care propune sprijin financiar pentru persoanele fizice care doresc să implementeze panouri fotovoltaice în locuinţele lor. Prin intermediul acestui program, este posibil să obţii o finanţare considerabilă pentru instalarea unui sistem fotovoltaic în propria casă, generând astfel energie verde şi contribuind la reducerea costurilor asociate facturilor de energie. Programul a fost blocat din cauza unor neînţelegeri, însă acum demersurile au reînceput!

Perioada în care se pot realiza înscrierile pentru instalatori şi transmiterea documentelor necesare pentru validare este cuprinsă între 22 noiembrie, începând cu ora 10:00, şi 28 noiembrie 2023, până la ora 23:59. Procesul se desfăşoară în întregime online, prin intermediul unei aplicaţii special create pentru acest scop, accesibilă pe pagina de internet a AFM. Prin această iniţiativă, AFM urmăreşte să faciliteze participarea instalatorilor la programul dedicat instalării sistemelor fotovoltaice, având ca obiectiv acoperirea necesarului de consum energetic şi livrarea surplusului în reţeaua naţională.

După această etapă urmează să fie anunţată perioada de depunere a dosarelor pentru persoanele fizice. Odată ce solicitarea sau dosarul sunt aprobate de către autorităţi, beneficiarii programului îşi îndreaptă atenţia către pagina web a AFM pentru a identifica compania potrivită care să se ocupe de achiziţionarea şi instalarea panourilor fotovoltaice. Aceasta este una dintre cele mai importante etape pentru persoanele fizice, deoarece compania aleasă cântăreşte extrem de mult în calitatea lucrării finale şi a întregului proces. 

StratoSpark se impune ca o alegere de încredere pentru clienţii interesaţi să beneficieze de programul Casa Verde 2023 pentru montarea echipamentului fotovoltaic. Compania a obţinut statutul de instalator agreat şi eligibil, ceea ce îi conferă o poziţie distinctă în comparaţie cu alţi competitori din piaţă. 

Beneficiarii programului Casa Verde Fotovoltaice pot să se orienteze cu încredere către StratoSpark pentru a găsi soluţii eficiente şi profesioniste în implementarea sistemelor fotovoltaice în locuinţele lor. Avantajele alegerii companiei includ nu doar competenţa tehnică, ci şi asistenţa pe tot parcursul procesului, de la selecţia echipamentelor potrivite până la instalarea şi punerea în funcţiune a sistemelor, contribuind astfel la transformarea locuinţelor în surse durabile de energie verde. Astfel, persoanele fizice şi beneficiarii programului se bucură de o alegere informată şi aleg un partener de încredere în realizarea proiectelor lor de energie sustenabilă.

Aşadar, dacă ai în plan să aplici pentru acest program, ia în considerare informaţiile de mai sus şi fă o alegere informată!

Articol sustinut de Stratospark.ro

Afla mai multe despre: programul casa verde 2023stratosparkadministraţia fondului pentru mediu 

viewscnt
Articole similare