Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Programul complet al României la Campionatul European din decembrie. Pe cine va întâlni naţionala lui Burcea în primul meci

Programul complet al României la Campionatul European din decembrie. Pe cine va întâlni naţionala lui Burcea în primul meci

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României va debuta, în grupa D a Campionatului European, din decembrie, cu reprezentativa Germaniei. La ultima ediţie, handbalistele noastre au încheiat pe locul 4.

Partidele din grupa D se vor juca la Trondheim, iar programul anunţat de EHF este următorul:

  • 3 decembrie: România – Germania (ora 19.00), Norvegia – Polonia (21.30);
  • 5 decembrie: România – Polonia (17.00), Germania – Norvegia (19.15);
  • 7 decembrie: Germania – Polonia (19.15), România – Norvegia (21.30).

În celelalte grupe joacă echipele: Franţa, Danemarca, Muntenegru, Slovenia (grupa A), Rusia, Suedia, Spania, Cehia (B) şi Olanda, Ungaria, Serbia, Croaţia (C).

Primele trei clasate vor continua în grupele principale, locurile 1-3 din grupele A şi B în grupa I, iar locurile 1-3 din grupele C şi D în grupa principală II, la Herning şi Stavanger, între 10-15 decembrie.

În 18 decembrie vor avea loc semifinalele şi meciul pentru clasarea finală pe locurile 5-6, iar finalele pentru medalii sunt programate în 20 decembrie.

Turneul final al Campionatului European din 2020 va avea loc, între 3-20 decembrie, în Norvegia şi Danemarca.

La ultima ediţie a Campionatului European, naţionala României s-a clasat pe locul 4, după 20-24 cu Olanda, în finala mică. Chiar înaintea acestei partide, căpitanul naţionalei tricolore, Cristina Neagu, a suferit o ruptură de ligamente în partida cu Ungaria, ratând lupta pentru medalii la CE.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare