Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Programul de pregătire a avut nişte sincope”. Ce spune Cornel Dinu despre „mâna” lui Thomas Neubert la FCSB

„Programul de pregătire a avut nişte sincope”. Ce spune Cornel Dinu despre „mâna” lui Thomas Neubert la FCSB

Superliga

Comentarii

FCSB merge strună în Liga I. Formaţia, sub comanda lui Toni Petrea, este liderul clasamentului.

Mulţi specialişti au pus forma bună a echipei şi pe seama programului de pregătire bun implementat de Thomas Neubert, preparaturul fizic. Cornel Dinu, fostul mare jucător îl laudă şi îl critică în acelaşi timp.

Cornel Dinu, fostul mare jucător de la Dinamo, a vorbit despre metodele de pregătire pe care le-a implementat Neubert la FCSB.
„Plecând de la ideea că Neubert provine de la baza de la Frankfurt, părerea mea e că există un anumit proces de fortificare şi, să spunem în glumă, prin vitaminizare. Aceste substanţe ajutătoare, să le numim, aruncă în luptă nişte rezerve în organism. Problema care se pune sunt consecinţele. Am trăit aşa ceva, l-am luat pe doctor la pauza unui meci cu Aston Villa şi îmi venea să-l iau la bătaie în vestiar. Mi-a fost rău la pauză, am vomat de la revitaloză, care după trei ani a fost scoasă. Poate că Neubert a scăzut la un moment dat pregătirea, nu e uşor să identifici şi să lucrezi cu nişte tineri. Părerea mea e că pe undeva programul de pregătire a avut nişte sincope la FCSB, de aici şi acea cădere de care vorbeam”, a spus Cornel Dinu la TV TelekomSport.

„Neubert a fost cel mai important transfer”

Neubert a fost lăudat şi de Dan Alexa, care consideră că venirea preparatorului fizic la FCSB a fost mutarea câştigătoare în acest sezon. Fostul mare jucător consideră că Neubert i-a ajutat pe jucătorii FCSB-ului să îşi pună în valoarea talentul şi calităţiile existente.
„Tot ce se întâmplă acum la Steaua (n.r. FCSB) este mult diferit faţă de ce a fost în anii trecuţi. Absolut, se vede mâna lui Neubert. Mai sunt păreri, că s-au maturizat… Nu! Ei pot să alerge în momentul ăsta. Sunt reactivi, au „explozie” foarte bună, calitate tehnică ei au avut tot timpul, dar nu puteau face faţă din punct de vedere fizic. Eu cred că cel mai important transfer e Neubert”, cred actualul manager-antrenor al lui ASU Poli Timişoara, la Look Sport.
Dan Alexa crede că fotbaliştii de la FCSB nu ar fi avut această creştere în evoluţii fără Neubert.

FCSB este pe primul loc în clasamentul din Liga I, cu 63 de puncte. CFR Cluj este pe locul 2, cu 60 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbthomas neubertcornel dinu 

viewscnt
Articole similare