Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Proiect uriaş anunţat de Gabriela Firea. Capitala României va avea o nouă Sală Polivalentă de 138 de milioane de euro

Proiect uriaş anunţat de Gabriela Firea. Capitala României va avea o nouă Sală Polivalentă de 138 de milioane de euro

Sporturi

Comentarii

Capitala României va avea o nouă Sală Polivalentă. Deşi s-a mai încercat acest lucru în 2013, primarul Gabriela Firea a confirmat că de această dată nu vor mai fi probleme, iar lucrările for fi finalizate peste 3 ani. 20 de mii de locuri va avea noua Sală Polivalentă, care va costa 138 de milioane de euro.

„Vom avea în sfârşit o Sala Polivalentă, o sala multifuncţională în Bucureşti, după epopeea pe care a trăit-o acest proiect. După cum ştiţi, a fost o licitaţie acum câţiva ani, care a avut nenumărate contestaţii şi în final a trebuit să o luăm de la capăt că acel contract a fost anulat.

Avem astăzi de dezbătut indicatorii tehnici economici rezultaţi din studiul de fezabilitate realizat de Compania Durabilă a Municipiului Bucureşti pentru realizarea unei săli multifuncţionale cu o capacitate de 20.000 de locuri, pe o suprafaţă desfăşurată de 60.000 de mp, care va fi dotată şi cu o parcare subterană 380 de locuri, în afară de sala în sine vor fi şi 5 terenuri de sport.

E capacitate nemaiîntâlnită până acum în România. Am solicitat tuturor federaţiilor sportive să ne transmită necesarul de dotări, astfel încât că să fie omologată la standarde internaţionale pentru toate sporturile. Costul estimat 138 de milioane de euro, timp de execuţie, maxim trei ani”, a declarat Gabriela Firea într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: gabriela fireabucurestisala polivalenta 

viewscnt
Articole similare