Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Proiectul Adi Petre începe să dea roade! Atacantul, gol în al doilea meci pentru Farul: ”Domnul Hagi îmi dă încredere”

Proiectul Adi Petre începe să dea roade! Atacantul, gol în al doilea meci pentru Farul: ”Domnul Hagi îmi dă încredere”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a reuşit să se impună în faţa lui Gaz Metan Mediaş, în a doua etapă a Ligii 1, graţie golurilor marcate de Jefte şi Adi Petre.

Farul Constanţa a obţinut prima victorie din noul sezon, după ce a trecut de Gaz Metan Mediaş, scor 2-0. Jefte a deschis scorul din penalty în minutul 55, înainte ca Adi Petre să închidă tabela, în minutul 81, cu doar al doilea său gol din Liga 1.

Intrat la jumătate reprizei secunde, fostul atacant de la FCSB şi UTA a reuşit să puncteze cu noroc, după ce Vâlceanu a parat un şut fix în drumul său. În ciuda reuşitei, ”tricolorul” mic a dezvăluit că ar fi fost fericit oricum la finalul partidei şi a afirmat că munca cu Hagi îi prieşte. În plus, acesta a dat de înţeles că şi-a recăpîătat încrederea şi ca va începe să marcheze constant din nou.

Proiectul Adi Petre începe să dea roade!

”Mă simt fericit, pentru că am câştitgat cele trei puncte, pentru că am reuşit un joc bun, în special a doua repriză. Am reuşit să începem acest sezon cu patru puncte, suntem neînvinşi după două etape, e un lucru important.

Cu moralul sunt bine. Chiar dacă nu aş fi reuşit să marchez, tot aş fi fost bine, pentru că domnul Hagi îmi dă foarte multă încredere şi mă simt foarte bine pe teren. Mă simt foarte bine şi cred că acesta este un prim gol din multe altele ce vor veni”, a declarat Adi Petre.

Afla mai multe despre: adi petrefarul constanţagaz metan mediaşfarul gaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare