Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Proiectul ”Doar Dinamo Bucureşti” prinde contur. Câţi plătitori sunt şi cum arată soldul: ”75 de oameni se înscriu în fiecare zi”

Proiectul ”Doar Dinamo Bucureşti” prinde contur. Câţi plătitori sunt şi cum arată soldul: ”75 de oameni se înscriu în fiecare zi”
Comentarii

Proiectul ”Doar Dinamo Bucureşti” prinde pe zi ce trece contur. O parte dintre oamenii reprezentativi ai proiectului au oferit astăzi câteva detalii importante despre el.

Alexandru Anghel, membru al boardului Doar Dinamo Bucureşti, a prezentat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, detalii cu privire la preluarea de către fani a zece la sută dintre acţiunile clubului de fotbal din Şoseaua Ştefan cel Mare. Suporterii inscrisi in programul "Doar Dinamo Bucuresti" au achizitionat deja 10% din actiunile clubului. La conferinţa de presă au fost prezenţi şi Cristi Hîldan - preşedintele Doar Dinamo Bucureşti, Ionel Dănciulescu şi Ante Puljic.

”În ultimele 72 de ore s-au înscris 252 de oameni. Asta înseamnă 75 de oameni pe zi, ceea ce este o reuşită foarte mare. Dacă am continua în acest fel, am putea să strângem o sumă semnificativă, care să ajute la a ne îndeplini dorinţele. Dorinţa noastră a tuturor este ca Dinamo să trăiască, să meargă bine, Dinamo să aibă performanţă şi să fim iarăşi ce am fost, poate chiar mai mult decât atât” a explicat Alexandru Anghel, membru în Consiliul de Administraţie al ”Doar Dinamo Bucureşti”

Din informaţiile prezentate astăzi de Alexandru Anghel, proiectul ”Doar Dinamo Bucureşti” cuprinde în acest moment:

* 4208 useri activi: 1.183 de platitori unici, 1621 platitori activi

* 6 membrii elită, care plătesc 1.948 de euro
* 663 sunt din afara ţării (259 de platitori activi)
* in momentul de fata, soldul de 546.000 lei. (114.300 de euro)

Prezent şi el la conferinţa de presă, Ionel Dănciulescu a explicat: ”Un program pe care probabil multă lume nu l-a privit foarte bine în trecut, au fost sceptici, dar iată că aceşti băieţi minunaţi, pe lângă faptul că în atâţia ani, atâtea deplasări, atâtea lupte au dus alături de Dinamo, sunt acum alături de echipă şi pe partea financiară şi încearcă să ajute cum pot.  În acest moment, Dinamo trece printr-un moment mai greu, dar eu sunt convins că împreună cu ei, cu toţi cei care iubim Dinamo, putem să ieşim din această criză. Este un început, un început promiţător, eu cred că de acum va fi greul mai mare, dar dacă suntem uniţi, cu siguranţă vom fi puternici”

Fratele lui Cătălin Hâldan, Cristi Hâldan este preşedintele noului proiect. ”Au fost zile în care ne-am poticnit, dar energia dată de dorinţa de a fi aproape de clubul Dinamo şi de a-l salva, ne-a împins înainte. Dinamo trece prin momente grele şi fanii au înţeles că trebuie să vină nu numai cu gândul ci şi cu fapte. Este un proiect foarte transparent, un proiect care sigur ne face numai lucruri bune” a spus Cristi Hâldan, care a mai completat: ”Mi-aş dori foarte mult ca, până la sfârşitul anului, să dublăm sau poate chiar să triplăm numărul de socios. Şi am mare încredere în băieţi. Este exact ca un bulgare, odată apucat să o ia la vale, el creşte din ce în ce mai mult”

Cei de la DDB sunt deschişi să discute şi cu eventualii investitori interesaţi de Dinamo şi de un eventual parteneriat în acest sens: ” În cazul în care va veni un investitor, vom vedea la momentul respectiv...Suntem deschişi la orice variantă pe care dânsul o va dori”

La finalul lunii octombrie 2019, patronul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat că nu mai doreşte să învestească la echipă şi că vinde 51 la sută din acţiunile clubului cu un euro, cu condiţia ca potenţialul cumpărător să investească imediat 500.000 de euro în echipă pentru a achita datoriile scadente.
 

Afla mai multe despre: doar dinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare