Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiune importantă pentru Hagi după răbufnirea "Regelui": "Vă garantez că la Constanţa vom avea stadion modern!"

Promisiune importantă pentru Hagi după răbufnirea "Regelui": "Vă garantez că la Constanţa vom avea stadion modern!"

Fotbal

Comentarii

La începutul lunii aprilie, Gheorghe Hagi a tunat şi a fulgerat, iritat fiind de o declaraţie legată de sport dată de şeful PSD. "Poate auzim într-o bună zi că se face un stadion şi la Constanţa! Aud că se fac şi prin cine ştie ce comune. Aici nu se poate! Oraşul e prea mic, nu e important!", a spus Hagi.

Acum, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Liviu Dragnea a comentat declaraţiile lui Hagi şi i-a făcut acestuia o promisiune: "Da, l-am văzut (n.r. pe Hagi) că a avut o ieşire referitoare la stadionul de la Focşani!Eu ţin la Gică Hagi şi o să ţin la el toată viaţa mea, aşa cum ţine, probabil, toată România la el. E un om pe care-l respect, dar îi transmit cu toată dragostea că nimeni nu se opune şi cu toţii ne dorim să facem un stadion la Constanţa. 

E nevoie de solicitarea autorităţilor locale. Atunci vom face stadion modern şi la Constanţa, aşa cum se discută şi la Focşani. Dacă autorităţile din Constanţa vor să facă un stadion modern şi sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze şi să argumenteze că îşi doresc! Vă garantez că la Constanţa vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova, să se bată cu Olguţa, să vedem care e mai frumos!"

 

Afla mai multe despre: hagidragneastadionconstantapromisiunepsd 

viewscnt
Articole similare