Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea lui Eric după câştigarea Cupei României: "Ce ziceţi, luăm campionatul anul viitor? Să încingem Pamporea pe faleza din Mamaia!"

Promisiunea lui Eric după câştigarea Cupei României: "Ce ziceţi, luăm campionatul anul viitor? Să încingem Pamporea pe faleza din Mamaia!"

Cupa României

Comentarii

Viitorul a câştigat Cupa României, sâmbătă seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, învingând în finală echipa Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1, după prelungiri. Golul victoriei a fost marcat de Eric de Oliveira! Viitorul a jucat în premieră finala Cupei României, iar pentru Astra a fost a treia finală.

"Astăzi am aproape tot ce mi-am dorit de la viaţă! Pot spune că sunt unic prin talentul meu. Şi nu doar la fotbal, în orice alt domeniu ai nevoie de talent. Dacă nu munceşti, nu răzbaţi. Eu mi-am perfecţionat prin foarte multă muncă talentul pe care-l am. Când e dorinţă, atunci şi şansele de reuşită sunt foarte mari.

Aţi mai văzut brazilian care să joace pe Pamporea? M-au învăţat nebunii ăştia din echipă, iar acum sunt şeful lor. Am confiscat Cupa şi am dat drumul la petrecere. O să se audă Pamporea până în Brazilia! România este un loc căruia o să-i fiu recunoscător toată viaţa mea! Un loc unde mi-am realizat toate visurile din carieră, aici unde o să fiu fericit alături de familia mea până în ultima zi pe care o voi trăi!

Sunt gras? Vă garantez că sunt bine! Eu îi las să vorbească şi fac show de fiecare dată când intru pe teren, înscriu şi-mi fac treaba. Am o motivaţie în plus să fiu în greutatea optimă, iar randamentul meu să fie unul foarte bun. Chiar dacă am 33 de ani, o să mai joc fotbal şi o să mai câştig trofee. Ce ziceţi, luăm campionatul anul viitor? Să încingem Pamporea pe faleza din Mamaia!", a spus Eric pentru Gsp.

Afla mai multe despre: eric 

viewscnt
Articole similare