Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea lui Florinel Coman după ce l-a înjurat pe Bîrsan: ”Îmi era ruşine. Îmi prezint scuzele!”

Promisiunea lui Florinel Coman după ce l-a înjurat pe Bîrsan: ”Îmi era ruşine. Îmi prezint scuzele!”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a fost eliminat în meciul FCSB - Oţelul Galaţi 0-2, disputat pe Arena Naţională, în runda #18 din Liga 1.

Reacţia lui Coman după derapajul grosolan la adresa lui Bîrsan

Florinel Coman a fost eliminat în meciul cu Oţelul, după protestele la adresa arbitrului Marcel Bîrsan. Pe buzele şeptarului de la FCSB s-au citit mai multe injurii la adresa centralului.

Fotbalistul de la FCSB a revăzut imaginile şi şi-a făcut ”mea culpa”. 

„A fost un meci foarte frumos, bun, cu intensitate bună, aşa l-am simţit din teren. Am luat acel gol pe o greşeală, dar se întâmplă la oricine, nu este niciun fel de problemă. Am marcat un gol dintr-o combinaţie foarte bună şi cam ăsta a fost meciul. Nu au fost nervi meciul ăsta, totul a fost super, super.

S-a anulat golul, nu ştiu ce a fost, dar nu am ce să spun. Nu ştiu dacă este discutabil. Voiam să spun că-mi cer scuze pentru ce am făcut meciul trecut, îmi pare rău faţă de domnul Bîrsan, îmi prezint public scuzele şi îmi promit mie că nu voi mai face niciodată aşa ceva. S-a văzut urât, m-am uitat după şi îmi era ruşine uitându-mă la imaginile pe care le-au difuzat unii.

Îmi pare rău şi o spun cu sinceritate 100%. O să mă vedeţi doar cum am fost în acest meci, adică nu voi mai comenta nimic, nimic, chiar dacă mi se va părea mine că a fost fault sau...”, a declarat Coman.

Echipa FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 19-a din Superligă. FCSB a avut un gol anulat după o fază controversată.

Afla mai multe despre: florinel comanbîrsanfcsb 

viewscnt
Articole similare