Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea lui George Puşcaş după calificarea incredibilă în semifinale: ”Nu ne vom opri aici!” Ce spune despre întâlnirea cu Germania

Promisiunea lui George Puşcaş după calificarea incredibilă în semifinale: ”Nu ne vom opri aici!” Ce spune despre întâlnirea cu Germania

Echipa națională

Comentarii

România U21 a reuşit o calificare fabuloasă în semifinalele Campionatului European. George Puşcaş, unul dintre cei mai buni jucători de la tineret, promit că această generaţie nu se va opri aici.

România U21 s-a calificat în semifinale la EURO 2019, unde va juca împotriva Germaniei. George Puşcaş spune că această generaţia a arătat că nu se teme de niciun adversar:

”Acest drum nu se va opri aici niciodată. La cât entuziasm, bucurie şi muncă am văzut în meciul ăsta nu ne vom opri aici, cu siguranţă. Încă de la primul meci am simţit că grupul ăsta poate să ajungă în semifinale. Noi am jucat aşa cum ne-a spus Mister, am jucat să dăm gol, dar am fost şi obosiţi. Dar ne bucurăm că am ajuns în semifinale, şapte puncte în grupă este foarte bine pentru România. Mai sunt două meciuri, şi dacă joc într-un picior voi da totul. Sperăm să ne recuperăm cât mai bine pentru joi. Dacă România a ieşit dintr-o astfel de grupă, nu cred că ar mai trebui neapărat să ne gândim la adversar”, a declarat George Puşcaş pentru TVR.

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare