Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea lui Hagi dacă Farul câştigă meciurile cu FCSB şi cu U Craiova. Ce le-a zis "Regele" jurnaliştilor de la conferinţă

Promisiunea lui Hagi dacă Farul câştigă meciurile cu FCSB şi cu U Craiova. Ce le-a zis "Regele" jurnaliştilor de la conferinţă

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a trecut cu bine peste deplasarea de la FC Botoşani, unde s-a impus cu 2-0, iar acum se pregăteşte pentru două meciuri extrem de dificile.

În această săptămână, joi şi duminică, Farul Constanţa va juca două meciuri pe propriul teren, cu FCSB şi cu Universitatea Craiova. În cazul în care echipa sa va câştiga ambele partide, Gheorghe Hagi le-a promis jurnaliştilor prezenţi în sală la conferinţa de presă că îi scoate la restaurant.

"Venim după o victorie frumoasă obţinută în deplasare, am făcut un meci foarte bun, iar acum urmează o partidă contra unui adversar care are doar jucători foarte talentaţi. Sunt jucători foarte buni, FCSB este o echipă bine organizată care a produs rezultate foarte bune în ultima perioadă.

Este păcat că nu sunt spectatori, era mai bine dacă aveam şi publicul alături de noi. Sper ca jucătorii mei să facă un meci foarte bun şi să se autodepăşească, astfel încât să luăm cele trei puncte.

Dacă luăm şase puncte în următoarele două meciuri, vă scot în oraş. Jucăm acasă şi trebuie să ne gândim la acest lucru. Va fi foarte greu, dar nimic nu e imposibil. Sper să jucăm mai bine ca ei şi să reuşim să câştigăm" , a declarat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare