Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea lui Vigil Ghiţă înaintea debutului României la Jocurile Olimpice: ”Vom da toţi totul să câştigăm. Am încredere în colegi”

Promisiunea lui Vigil Ghiţă înaintea debutului României la Jocurile Olimpice: ”Vom da toţi totul să câştigăm. Am încredere în colegi”

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu cu FRF TV, Virgil Ghiţă a discutat despre Jocurile Olimpice, unde echipa naţională are să debuteze, joi, de la ora 14.

”Tricolorii” sunt în Japonia, pe ultima sută de metri înaintea partidei cu selecţionata din Honduras. Băieţii lui Mirel Rădoi fac ultimele pregătiri înaintea turneului final, iar Virgil Ghiţă, fost căpitan al selecţionatei U21, a oferit un interviu înaintea debutului Olimpiadei.

Fundaşul central a povestit despre atmosfera din tabăra ”tricolorilor” şi despre obiectivul acestora înainte de turneu. În plus, jucătorul de la Farul Constanţa a dezvăluit că este emoţionat înaintea primului meci şi a oferit câteva detalii culese despre adversarele României.

Promisiunea lui Vigil Ghiţă înaintea debutului României la Jocurile Olimpice

”Suntem foarte bine pregătiţi la acest capitol, ca atitudine şi determinare, dar nu cred că sunt suficiente pentru a face performanţă şi cred că putem da mult mai mult decât atât. Cred că toţi suntem conştienţi de importanţa acestui turneu, de importanţa echipei şi cred că vom da toţi toul pentru ca echipa să câştige, pentru că doar atunci ne vom vedea şi noi individual, doar dacă echipa va ieşi învingătoare.

(n.r. despre partida cu Honduras) Aş minţi dacă aş spune că nu am emoţii şi că nu aş avea emoţii şi cu o zi, două înainte de meci. Dar cred şi am încredere în coechipieri şi în forţele mele şi cred că vom face un prim meci foarte bun. Nu cred că emoţiile foarte mari îşi au locul acum.

Aceste ţări au jucători foarte buni, au jucători din Premier League, cum e şi Noua Zeelandă şi cred că vor fi un adversar foarte bun şi nu cred că ar trebui să gândim că avem o grupa accesibilă sau nişte echipe foarte uşor de trecut, pentru că nu e aşa. Vom avea nişte meciuri foarte grele de ţinut cu ei şi cred că vor fi nişte dueluri foarte tari”, a declarat Virgil Ghiţă, pentru FRF TV.

Afla mai multe despre: virgil ghiţăjocurile olimpiceechipa naţionalăromânia u23românia olimpiadă 

viewscnt
Articole similare