Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea pe care Bogdan Andone le-o face fotbaliştilor săi care au fost la naţională

Promisiunea pe care Bogdan Andone le-o face fotbaliştilor săi care au fost la naţională

Fotbal

Comentarii

Bogdan Andone i-a felicitat pe tricolorI pentru parcursul de la Campionatul European U21 din Italia şi a anunţat că jucătorii FCSB-ului care au luat parte la turneul final vor avea câteva zile de pauză.

”Să vină băieţii, să fie sănătoşi, îi felicit încă o dată pe această cale pe toţi cei de acolo, inclusiv pe Mirel Rădoi, băieţii au făcut o treabă extraordinară, îi aşteptăm, o să aibă câteva zile de vacanţă. Denis nu a avut vacanţă absolut deloc”, a spus Bognad Andone la finalul meciului amical cu Viitorul.

Întrebat dacă îi va certa pe jucătorii FCSB că nu au adus trofeul acasă, Andone a răspuns: ”Nu pot să îi cert, ei au făcut maximum şi au dat maximum posibil, îi felicit doar pentru munca pe care au făcut-o acolo şi pentru meciurile pe care le-au făcut”.

Patru jucători a dat FCSB la naţionala U21: Florinel Coman, Dennis Man, Dragoş Nedelcu şi Andrei Vlad.

România a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii "tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală.

Afla mai multe despre: fcsbioan andone,  

viewscnt
Articole similare