Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea pe care Bratu le-o face fanilor dinamovişti. Ce schimbări vrea să producă la echipă

Promisiunea pe care Bratu le-o face fanilor dinamovişti. Ce schimbări vrea să producă la echipă

Superliga

Comentarii

Dinamo a trecut, sâmbătă seară, fără prea multe dificultăţi de concordia Chiajna, 4-0, iar jocul prestat de ”elevii” săi l-a făcut pe Bratu să exulte la finalul partidei.

Antrenorul dinamovist s-a arătat mulţumit de ofensiva ”câinior” şi spune că şi-ar dori ca până la anul s-o transforme pe Dinamo într-o echipă pragmatică, dar agresivă, care să poată ajunge uşor la poarta adversarilor.

"Mă bucur că ies la rampă jucători care erau într-o formă mai puţin bună, precum Palici, care de câteva săptămâni pare să-şi revină şi mă bucur pentru el. Uşor-uşor, sper ca prin aceste rezultate să creştem, pentru a pregăti cât mai bine sezonul viitor.

Mă bucură faptul că înscriem mult, că avem un apetit ofensiv ridicat şi că jucătorii înţeleg ce vreau de la ei în aceste ultime etape. Îmi place că Dinamo are un apetit ofensiv, asta e filosofia mea. Ceea ce vedeţi acum este ceea ce vreau să implementez la Dinamo şi din sezonul viitor: o echipă pragmatică, agresivă, care ajunge des la finalizare. Mă bucur că jucătorii înţeleg aceste lucruri.

Am fost adus aici pentru a mă baza pe jucătorii care au contracte şi pe jucătorii tineri. Îi cunosc bine pe cei tineri, 5-6 jucători au potenţial şi e normal să mă bazez pe ei. Cu tot respecul pentru Gabi Torje, e un jucător care a făcut treabă bună la Dinamo, dar îşi termină contracul şi e normal să folosesc jucătorii care vor rămâne şi din vară", a declarat Bratu. 

Afla mai multe despre: liga 1dianmoflorin bratu,  

viewscnt
Articole similare