Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea pe care selecţionerul i-o face unui fost dinamovist: „Dacă se întoarce în România...”

Promisiunea pe care selecţionerul i-o face unui fost dinamovist: „Dacă se întoarce în România...”

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a afirmat la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Lituania că şi-a dori să-l vadă pe Dorin Rotariu la o echipă din România sau chiar din străinătate, la care să joace constant, pentru a reintra în circuitul echipei naţionale.

„Eu îmi doresc să-l văd la o echipă unde să joace meci de meci, pentru că este un jucător talentat, tânăr, cu un potenţial enorm, mie personal îmi place foarte mult. Este un jucător complet, dar din păcate anul acesta alegerea pe care a făcut-o nu a fost cea mai bună alegere şi din păcate nu joacă foarte mult la noua lui echipă.

Sper ca în iarnă să-şi găsească, indiferent unde va fi, că va fi în România sau în străinătate, o echipă unde joacă”, a spus Contra.

Fiind întrebat dacă Dorin Rotariu ar fi mai aproape de echipa naţională dacă ar reveni în România, selecţionerul s-a ferit să dea un răspuns direct, însă a spus că ar fi un pas înainte: „Dacă se întoarce în România şi joacă meci de meci, eu cred că este un pas înainte”, a spus selecţionerul Cosmin Contra la o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: echipa nationaladorin rotariu 

viewscnt
Articole similare