Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promoţie inedită la pariuri pe EURO 2020: Greşeşte şi Câştigă 500.000 RON

Promoţie inedită la pariuri pe EURO 2020: Greşeşte şi Câştigă 500.000 RONgalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

În contextul desfăşurării EURO 2020, evenimentul fotbalistic al anului 2021 în Europa, agenţia de pariuri online Unibet a lansat o provocare inedită. Oricine deţine cont pe unibet.ro sau îşi creează unul poate participa la campanie, fără să fie nevoie de vreo depunere sau îndeplinirea unor condiţii speciale.

Trebuie, pur şi simplu, completate 36 de predicţii rezultat final 1x2 la meciurile din grupe, iar cei care le greşesc pe toate primesc 500.000 RON sau o parte din premiu, în cazul în care sunt mai mulţi câştigători.

Înscrierea în concurs este foarte simplă

Se accesează pagina promoţiei 1X2 Greşeşti şi Câştigi 500.000 RON la EURO, se apasă pe butonul galben "Alege toate răspunsurile greşite acum" şi se completează variantele dorite (1x2) la toate cele 36 de meciuri din grupe (11 – 23 iunie). Cuponul trebuie salvat, acceptând termenii şi condiţiile. La final, apare mesajul "Dacă la finalul meciurilor din grupe ai 0 răspunsuri corecte, vei primi 500.000 RON bani cash în contul Unibet".



Completarea predicţiilor este recompensată cu 10 RON la pariuri

Se poate completa un singur cupon în campania promoţională, iar termenul limită pentru completarea cupoanelor este vineri, 11 iunie, ora 22:00, ora României. Mai mult decât şansa la premiul de 500.000 RON, fiecare participant primeşte pe 11 iunie 2021 - ziua de start EURO - suma de 10 RON, pe care o poate paria pe orice doreşte. Fiecare jucător poate primi un singur Pariu de 10 RON pe durata promoţiei.

De menţionat că predicţiile din campanie pot fi editate până la fluierul de start al primului meci, de pe 11 iunie. Dacă vor exista mai mulţi câştigători, atunci fondul de premiere 500.000 RON va fi împărţit în mod egal între aceştia. Aşadar, poate exista un câştigător sau pot exista mai mulţi câştigători, condiţia fiind ca toate cele 36 de meciuri de pe cuponul pariorului să aibă un pronostic greşit. Este acceptată participarea tuturor celor care au cont pe unibet.ro, chiar şi a celor ce nu au făcut încă un depozit.

Cei de la Unibet pun astfel accentul pe divertisment aparte şi pe faptul ca la pariuri sportive te poţi baza, uneori, exclusiv pe noroc, indiferent dacă ai sau nu cunoştinţe avansate despre sportul pe care pariezi. Mizele la pariuri sunt o formă de distracţie şi cresc semnificativ adrenalina, mai ales dacă meciurile sunt urmărite în direct.

Cum funcţionează predicţiile greşite, aceste anti-pariuri?

Dacă presupui că Italia o va învinge pe Turcia, selectează pronosticul Turcia (1) sau Egalitate (X) pe cuponul de joc, şi, dacă Italia învinge, atunci acest pronostic este considerat incorect şi cuponul tău merge mai departe.

Oferta de pariuri Unibet la EURO

Unibet a pregătit deja cotele antepost pe turneu şi oferă sute de opţiuni la fiecare din partidele programate la EURO 2020.

În prezent, primele 5 echipe favorite sunt Franţa (cotă 6.00), Anglia (cotă 6.50), Belgia (cotă 7.00), Portugalia (cotă 9.00) şi Germania (cotă 10.00). Se poate paria inclusiv pe marcatori, favoriţi fiind Harry Kane (cotă 8.00), Romelu Lukaku (cotă 9.00), Kylian Mbappe (cotă 11.00), Cristiano Ronaldo (cotă 16.00) şi Karim Benzema (cotă 21.00).

De asemenea, la Unibet se poate paria şi pe fiecare grupă de la EURO în parte, pe diferite combinaţii de echipe care să joace finala, pe Cel mai bun jucător, Cel mai bun tânăr jucător, Cea mai bună dintre ţările nordice etc. Tot mai multe opţiuni sunt adăugate pe platforma de pariuri online, iar cotele se pot modifica în orice moment.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuriunibetadvertorialeuro 2020 

viewscnt
Articole similare