Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Promovarea celor mărunţi şi neaşteptaţi, care dintr-odată au devenit zmei”. Cuvinte mari din partea lui Ionuţ Badea după ce a readus-o pe FC Argeş în Liga 1 | VIDEO

„Promovarea celor mărunţi şi neaşteptaţi, care dintr-odată au devenit zmei”. Cuvinte mari din partea lui Ionuţ Badea după ce a readus-o pe FC Argeş în Liga 1 | VIDEO

FC Argeș

Comentarii

11 ani au trecut de la ultima prezenţă a lui FC Argeş pe prima scenă fotbalistică din România. Omul care a reuşit promovarea cu echipa din Trivale este nimeni altul decât fostul fotbalist al alb-violeţilor, Ionuţ Badea.

FC Argeş este una dintre echipele de tradiţie din România care se întorc în Liga 1. Trupa din Trivale are în palmares două titluri de campioană (1972 şi 1979) şi două de vicecampioană (1968, 1978).

FC Argeş nu a mai jucat în Liga 1 din sezonul 2008-2009, atunci când a fost retrogradată la final din cauza dosarului în care a fost implicat patronul de atunci, Cornel Penescu, „Mită pentru arbitri”. Acum este pentru prima dată în istorie când „vulturii alb-violeţi” promovează de pe locul 2.

„E un moment fericit pentru toată suflarea argeşeană. După 12 ani, FC Argeş păşeşte din nou în Liga I. Este ceva unic până la urmă în aceste momente, mai ales după ce am trăit cu această întrerupere, toate frământările, toate suferinţele pe care le-au întâmpinat jucătorii.

Este promovarea muncii, promovarea unui oraş întreg, poate chiar a unui judeţ, promovarea celor mărunţi şi neaşteptaţi, care dintr-o dată au devenit zmei. FC Argeş a fost echipa care a propus întotdeauna fotbal, deci până la urmă e doar o consecinţă a ceea ce am făcut.

(UTA şi FC Argeş promovează.)
Sunt două branduri şi fac un apel să se discute mai mult despre acest lucru. FC Argeş are o istorie foarte mare în spate, bogată, cu nume grele ale fotbalului românesc. Tot ce s-a întâmplat acum este revoluţia energiilor pozitive până la urmă. Toată lumea a gândit pozitiv.

A fost un playoff nebun, un playoff cu rezultate contradictorii, rezultate disputate până în ultimul minut. Greul de-abia acum începe pentru noi. Jucătorii or să aibă o scurtă vacanţă, însă pentru noi, stafful, urmează zile grele. Trebuie să îmbunătăţim echipa şi, pe stilul pe care ni l-am creat, să aducem jucători care să ne ajute”, a declarat Ionuţ Badea după FC Argeş - UTA, scor 1-1. 

Afla mai multe despre: badeaargesliga 1liga 2 

viewscnt
Articole similare