Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promovarea în Liga 1 vine cu veşti bune petru Hermannstadt | Stadionul din Sibiu va fi modernizat

Promovarea în Liga 1 vine cu veşti bune petru Hermannstadt | Stadionul din Sibiu va fi modernizat

Liga 2

Comentarii

Hermannstadt a impresionat în acest an, reuşind să defileze în Liga 2 şi să se califice în semifinalele Cupei României. Formaţia din Sibiu e aproape de a-şi asigura promovarea directă în primul eşalon, astfel că autorităţile locale au aprobat proiectul de modernizare a stadionului.

"Va fi o modernizare foarte complexă a stadionului, dar nu vreau să intru în detalii. Vă vom face prezentarea când avem proiectul tehnic gata, în două săptămâni. Cred că valoarea lucrărilor se va ridica la 17 milioane de euro. Acest stadion se va face şi va fi unul modern, frumos, cu toate facilităţile. Există regulamente, acte normative şi acolo puteţi vedea de ce are nevoie un stadion de fotbal. Lucrările vor dura cel puţin 12 luni, având în vedere că se doreşte ca, în aceeaşi perioadă, să se şi joace fotbal pe acel teren. Deci trebuie să avem un şantier organizat, ca să joci fotbal, şi să şi lucrezi", a declarat primarul Astrid Fodor conform Mediafax.

Arena din Sibiu are o capacitate de circa 14.000 de locuri în acest moment. Stadionul nu dispune de instalaţie de nocturnă, iar tribunele sunt descoperite. Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi împart primul loc al Ligii 2, ambele având 56 de puncte. Chindia Târgovişte se află pe ultima treaptă a podiumului, care asigură prezenţa în barajul de promovare, cu 49 de puncte.

Afla mai multe despre: hermannstadtsibiustadionmodernizareprimaranunt 

viewscnt
Articole similare