Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pronosticul lui Rădoi pentru duelul Norvegia - România: "Cred că ambele echipe vor marca. Haaland e un atacant de clasă mondială"

Pronosticul lui Rădoi pentru duelul Norvegia - România: "Cred că ambele echipe vor marca. Haaland e un atacant de clasă mondială"

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României se pregăteşte pentru meciul cu Norvegia, din Liga Naţiunilor, iar selecţionerul Mirel Rădoi a fost întrebat, la conferinţa de presă, dacă vede vreo schimbare la naţionala nordică faţă de ultimele două întâlniri directe.

Anul trecut, în lunile iunie şi octombrie, România şi Norvegia s-au întâlnit în preliminariile pentru Euro 2020, iar ambele partide s-au încheiat la egalitate, 2-2, respectiv 1-1.

La un an distanţă de la duelul de pe Arena Naţională, când selecţioner tricolorilor era Cosmin Contra, România şi Norvegia se vor întâlni din nou, de această dată în Liga Naţiunilor. Mirel Rădoi consideră că forţa ofensivă a nordicior a crescut în ultimul an şi crede că ambele echipe vor reuşi să marcheze în duelul de duminică seara.

"De la ultima întâlnire directă, se vede un progres clar al naţionalei Norvegiei. În schimb, la noi sunt multe idei noi, multe schimbări legate de noua selecţie, jucătorii trebuie să încerce să pună în aplicare ceea ce noi ne dorim.

O să fie un meci interesant duminică seară, o partidă cu goluri de ambele părţi, ar fi foarte bine dacă nu am primi gol, dar forţa din atac poate să ne pună nouă probleme şi poate să pună probleme oricărei naţionale.

Haaland este un atacant de clasă mondială, nu mai are nevoie de nicio prezentare din partea staff-ului şi nu cred că e cineva între jucători care să nu spună că Haaland este un jucător de clasă mondială" , a spus Mirel Rădoi.

Lotul convocat de Mirel Rădoi

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat miercuri, 30 septembrie, jucătorii pe care va miza în cele trei partide pe care naţionala României le dispută în luna octombrie.

  • Semifinala play-off-ului EURO
    Islanda – România 2-1
  • Liga Naţiunilor | Liga B, grupa 1
    Norvegia – România, 11 octombrie, ora 19:00
    România – Austria, 14 octombrie, ora 21:45

Lotul României:

  • Portari: Ciprian Tătăruşanu (AC Milan/Italia, 70/0), Florin Niţă (Sparta Praga/Cehia, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)
  • Fundaşi: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 2/0), Dragoş Grigore (Ludogorets/Bulgaria, 38/1), Alin Toşca (Gaziantep F.K./Turcia, 19/0), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova, 15/0), Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova, 7/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 9/1), Mario Camora (CFR Cluj, 1/0)
  • Mijlocaşi: Alexandru Creţu (NK Maribor/Slovenia, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 40/6), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 21/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 40/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 8/0), Gabriel Iancu (FC Viitorul Constanţa, 2/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 25/4), Alexandru Mitriţă (New York City FC/SUA, 12/2), Ianis Hagi (Rangers/Scoţia, 12/0)
  • Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogorets/Bulgaria, 38/13), Denis Alibec (Kayserispor, 13/2), George Puşcaş (Reading/Anglia, 17/7)

Partida Norvegia – România va avea loc duminică, de la ora 19.00., în prima grupă a Ligii B a Ligii Naţiunilor. În aceeaşi grupă va avea loc, duminică, şi confruntarea Irlanda de Nord – Austria, de la ora 21.45.

După două etape, România este lider în grupă, cu patru puncte. Pe locul doi este Austria, cu trei puncte, la egalitate cu a treia clasată, Norvegia. Ultima poziţie este ocupată de Irlanda de Nord, care are un punct.

Afla mai multe despre: romaniamirel radoi 

viewscnt
Articole similare