Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pronosticul zilei este oferit de supermeciul Torino - Juventus

Pronosticul zilei este oferit de supermeciul Torino - Juventus

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Torino - Juventus Italia 18.02.2018. Juventus încă regretă că nu a putut câştiga manşa tur cu Tottenham din Liga Campionilor, însă trebuie să-şi revină repede pentru a nu se încurca şi în lupta pentru titlu cu Napoli.

Ponturi pariuri Torino - Juventus Italia 18.02.2018

Torino trece printr-o formă foarte bună, reuşind să lege cinci meciuri la rând fără înfrângere, dintre care trei victorii. Aceste rezultate bune au dus-o până pe locul opt în clasament, având acum speranţe nu doar să termine în prima jumătate a clasamentului, cât şi să atace cupele europene dacă este posibil. În ultima etapa, Torino a reuşit să se impună acasă cu Udinese, scor 2-0, aşa că moralul este excelent înaintea derby-ului cu Juventus.

De partea cealaltă, Juventus vine după un meci foarte greu în Ligă, cu Tottenham, la finalul căruia s-a văzut în postura de a merge în Londra cu scopul de a câştiga, deoarece un egal fără goluri o califică pe Spurs. În campionat este în luptă directă cu Napoli pentru titlu, fiind la un singur punct în spate. Etapa trecut, Juventus a plecat cu toate cele trei puncte de la Fiorentina, după un meci câştigat fără probleme, scor 2-0.

Ponturi pariuri Torino - Juventus Italia 18.02.2018

Torino şi Juventus s-au mai întâlnit până acum de două ori în acest sezon, de fiecare dată având câştig de cauză Juve. În meciul din turul campionatului, Bătrâna Doamnă s-a impus cu 4-0, în timp ce în Cupa Italiei a câştigat cu 2-0. Ne aşteptăm şi acum la un meci dominat de oaspeţi, mai ales că vor să îşi ţină moralul sus înainte de returul din Ligă, aşa că pariem cu încredere pe 2 solist, la cota 1.83.

Pronostic: 2 @ 1.83

 

Afla mai multe despre: ponturi pariuritorinojuventusserie aitalia 

viewscnt
Articole similare