Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Proporţiile dezastrului de la Dinamo! Cosmin Contra a dat bani în locul spaniolilor. Antrenorul a anunţat plecarea unui personaj din proiect: "A fost îndepărtat"

Proporţiile dezastrului de la Dinamo! Cosmin Contra a dat bani în locul spaniolilor. Antrenorul a anunţat plecarea unui personaj din proiect: "A fost îndepărtat"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a hotărât să ofere mai multe detalii despre situaţia clubului din "Ştefan cel Mare". Tehnicianul susţine că a plătit 20.000 de euro în locul spaniolilor şi că banii promişi încă lipsesc.

Până în acest moment, dinamoviştii au rămas doar cu promisiunile spaniolilor. Angajaţii, jucătorii şi foşti anagajaţi sunt neplătiţi, iar Cosmin Contra a ieşit în faţă. "Guriţă" a anunţat că unul dintre spanioli, Melero Marin, a părăsit deja proiectul. În plus antrenorul a oferit şi detalii financiare, pentru Gazeta Sporturilor.

"Eu am negociat cu Juan Melero, nu cu Pablo Cortacero. Am venit la Dinamo şi mi s-a promis marea cu sarea de către Melero şi Cortacero. Mi-au promis că se vor face investiţii infrastructură, că se va face o academie nouă, că se face stadionul noi, că vor fi investiţii la nivel de echipă... În principiu, la nivel de echipă, s-au adus jucători buni pe contracte bune la nivelul României. 

Juan Melero a fost îndepărtat din acest proiect! Eu am aflat după trei săptămâni. Am vorbit cu el pentru că a fost singurul în care am crezut şi pe care-l cunoşteam. Din păcate, mi-a spus îi pare rău, dar el a fost îndepărtat din acest proiect şi nu mai poate să mă ajute. Am întrebat «Bun, şi cu mine cum rămâne?» şi mi-a spus «Trebuie să încerci să faci ce trebuie să faci, dar eu nu pot să te ajut!». Am rămas cum am rămas...", a declarat Contra. 

Tehnicianul dinamovist a fost cel care a cheltuit 20.000 de euro, în locul spaniolilor, metodă abordată şi de Mircea Rednic, în ultimul mandat din "Ştefan cel Mare": "Cosmin Contra, jucătorii noi şi cei din jurul meu nu au primit niciun măcar un euro! Nimeni nu a luat un euro de când a venit la echipă. Am cheltuit 20.000 de euro din buzunarul meu pentru a plăti diverse lucruri. Am plătit anumite lucruri pe la Săftica, în fiecare săptămână dau nişte bani de la mine celor care lucrează acolo, bucătarilor, celor care îngrijesc terenul, femeilor de serviciu... Sunt bani daţi din buzunarul meu şi nu ar fi trebuit să fie daţi de mine! Chiar şi apartamentul în care stau l-am plătit eu. Am crezut în proiect şi am plătit 6 luni în avans apartamentul în care stau. Am dat 7.000 de euro pentru că aveam încredere în proiect, pentru că mi-a garantat Juan Melero", a mai spus Contra pentru sursa citată.  

După 10 meciuri jucate, Dinamo e pe locul 15 în Liga 1, cu şase puncte acumulate, cu un singur punct peste ultimul loc, pe care e Astra Giurgiu.

 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare