Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere ciudată pentru prezentatoarea Leeds United, Emma Louise Jones: "Nu înţeleg de ce primesc astfel de mesaje"

Propunere ciudată pentru prezentatoarea Leeds United, Emma Louise Jones: "Nu înţeleg de ce primesc astfel de mesaje"galerie foto

Diverse

Comentarii

Prezentatoarea lui Leeds United, Emma Louise Jones, a dezvăluit o întâmplare ciudată. O persoană i-a oferit 400 de lire pentru o poză cu picioarele sale, iar femeia a comentat oferta inedită.

Fiind considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare din Anglia, Emma Louise Jones este curtată, dar şi ofertată cu unele dintre cele mai ciudate propuneri. 

Emma Louise Jones a recunoscut ce i s-a întâmplat recent: "Hey, Emma, partenerului meu îi plac picioarele tale şi te consideră atractivă. De asemenea, este şi un fan al lui Leeds United. Ai vrea să-i trimiţi o poză cu picioarele tale pentru 400 de lire? I-ar plăcea să vadă o talpă sau pielea. Te iubesc". 

La câteva zile de la întâmplare, Emma Louise Jonesa a vorbit pentru Hill Live despre propunere: "Primesc multe propuneri ciudate. Nu înţeleg de ce primesc astfel de mesaje. Din câte ştiu, multe persoane primesc astfel de mesaje, pentru că internetul îţi oferă acest spaţiu în care să faci astfel de oferte. 

Nu am onorat oferta persoanei care mi-a propus suma de 400 de lire. Am râs, în schimb, am încercat să găsesc umorul în această poveste", a spus prezentatoarea TV. 

GALERIE FOTO cu Emma Louise Jones

 Galerie foto

Afla mai multe despre: emma louise jonespoze emma louise jones 

viewscnt
Articole similare