Experiențe împreună.
You are here:

Propunere de nerefuzat din Asia pentru cei de la UEFA. Israel vrea să găzduiască meciuri din cupele europene şi de la Euro

Propunere de nerefuzat din Asia pentru cei de la UEFA. Israel vrea să găzduiască meciuri din cupele europene şi de la Euro
Comentarii

Israel le propune celor de la UEFA să găzduiască meciuri din cupele europene şi de la Euro.

Propunere de nerefuzat din Asia pentru cei de la UEFA

Israel a propus UEFA să găzduiască meciuri din cadrul Campionatului European, dar şi confruntări din Liga Campionilor sau din Liga Europa, în cazul în care din cauza pandemiei de coronavirus spectatorii nu vor avea acces pe stadioane în continuare, relatează AFP.

"Săptămâna trecută, federaţia israeliană a vorbit la forul continental despre posibilitatea de a găzdui în Israel anumite meciuri de la Euro 2020", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al forului din Israel.

Oren Hasson şi Rotem Kemar, conducători ai federaţiei, au propus şi ca Israelul să găzduiască “etape cruciale ale Ligii Campioniloor şi Ligii Europa, dacă pandemia nu va permite organizarea meciurilor cu public în iunie şi iulie, în Europa”.

Potrivit forului israelian, preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a spus că dacă nu va exista o evoluţie pozitivă în următoareel luni pe continent în ceea ce priveşte coronavirusul, posibilitatea ca Liga Campionilor să se dispute în Israel va fi luată în calcul.

Pentru AFP, un purtător de cuvânt al UEFA a confirmat că Israel a propus să fie folosite infrastructurile sale dacă va fi necesar.

"Deocamdată UEFA intenţionează că organizeze toate evenimentele sale, inclusiv finalele competiţiilor între echipe de club şi cea a Euro – în oraşele deja alese şi lucrează asiduu împreună cu partenerii său pentru a garanta acest lucru", a precizat purtătorul de cuvânt al forului continental.

Printre oraşele care urmează să găzduiască meciuri de la Campionatul European de fotbal din această vară se numără şi Bucureşti.

 

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Drama Gabrielei Sabatini, cea mai frumoasa jucatoare de tenis a anilor 1990