Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere de nerefuzat pentru Harry Kane! Guardiola îl vrea pe englez şi face o ofertă incredibilă

Propunere de nerefuzat pentru Harry Kane! Guardiola îl vrea pe englez şi face o ofertă incredibilă

Transferuri

Comentarii

Harry Kane a recunoscut că vrea să o părăsească pe Tottenham, iar Guardiola îl doreşte cu insistenţă la Manchester.

Conform presei britanice, Harry Kane este dorit insistent de Pep Guardiola, la Manchester City. Spaniolul ar fi foarte interesat de serviciile căpitanului Angliei, însă ”cetăţenii” refuză să intre în ”jocul” de negocieri lui Daniel Levy. Patronul lui Spurs este cunoscut ca un negociator desăvârşit, astfel că oficialii clubului din Manchester au făcut o ofertă nenegociabilă.

Propunere de nerefuzat pentru Harry Kane!

Conducătorii ”cetăţenilor” i-ar fi informat pe cei ai lui Spurs că oferă 100 de milioane de lire pentru Kane. Aceasta ar fi unica ofertă pe care City o va face, iar oficialii clubului din Manchester i-ar fi dat un termen de expirare lui Daniel Levy pentru propunere, cu scopul de a rezolva transferul cât mai repede.

Şeful londonezilor ar dori cel puţin 150 de milioane de lire pentru Kane, o sumă exorbirtantă şi departe de ce ar fi City dispusă să scoată din buzunar. Însă, cu atacantul motivat să plece de pe Tottenham Hotspur Stadium, rămâne neclar dacă Levy va putea obţine suma dorită.

Kane este o adevărată legendă a lui Tottenham. La 27 de ani, englezul a reuşit 221 de goluri şi 47 de pase decisive în doar 336 de meciuri pentru londonezi, însă nu a putut ridica niciun trofeu. Astfel, căpitanul Angliei doreşte să plece de la clubul iubit, pentru a avea şansa de a îşi încheia cariera cu măcar un titlu sau o Ligă a Campionilor.

Afla mai multe despre: transfer kanepep guardiolaharry kanemanchester citytottenham 

viewscnt
Articole similare