Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere foarte interesantă pentru Gigi Becali: "Sunt foarte buni! Să-i ia la pachet"

Propunere foarte interesantă pentru Gigi Becali: "Sunt foarte buni! Să-i ia la pachet"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul jucător al FCSB-ului, Cătălin Golofca, îl sfătuieşte pe Gigi Becali să îi transfere pe colegii lui de la FC Botoşani, Andrei Burcă şi Andrei Miron, pentru a rezolva problemele din centrul defensivei.

"Burcă şi Miron, ambii fundaşi centrali, sunt foarte buni. Să-i ia la pachet, să joace împreună la Steaua", a spus Golofca, la Pro-X.

Golofca, care a înscris unicul gol al Botoşaniului în meciul pierdut împotriva vicecampioanei duminică seară, scor 1-3, a rememorat perioada petrecută la FCSB. 15 meciuri a jucat Golofca pentru "roş-albaştri", în prima parte a sezonului 2017-2018, şi a reuşit să înscrie un gol şi să dea o pasă decisivă.

"Am fost acolo, am jucat câteva meciuri. Nu au avut răbdare cu mine. Cred că dacă ar fi avut răbdare, aş fi fost altul. E greu la Steaua, am şi o vârstă destul de înaintată pentru ei, 28 de ani.

Probabil că dacă aveam 20-21 de ani aş mai fi rămas pe acolo. Am vorbit cu băieţii pe teren, dar şi după meci. Sunt băieţi extraordinari. Cum, cu cine să ţin la titlu? Cu ei ţin! Am prieteni acolo, le doresc multă baftă, sper să câştige titlul", a mai afirmat Golofca.

Afla mai multe despre: becalifcsbgolofca 

viewscnt
Articole similare