Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere incredibilă făcută de Vasile Dîncu: un euro pentru Simona Halep! "Putem scrie ce vrem pe tricoul ei!" Mesajul fostului ministru al Dezvoltării

Propunere incredibilă făcută de Vasile Dîncu: un euro pentru Simona Halep! "Putem scrie ce vrem pe tricoul ei!" Mesajul fostului ministru al Dezvoltării

Tenis

Comentarii

Fostul ministru al Dezvoltării, Vasile Dîncu, vine cu o propunere cu adevărat inedită în contextul în care Simona Halep nu are încă un sponsor tehnic, după despărţirea de Adidas.

Politicianul PSD a scris pe pagina personală de Facebook despre situaţia în care se regăseşte fostul lider WTA şi a lansat ideea ca românii să devină sponsorii sportivei din Constanţa, prin donaţii de "un euro". "Daca cei 3 milioane de telespectatori romani de la finala recenta ar da cate un singur euro am putea scrie noi pe tricoul Simonei orice vrem", a scris Dîncu.

Iată mesajul integral al fostului minstru al Dezvoltării:

"Un pic de demnitate, un pic de efort si un proiect de CENTENAR.



De cateva saptamani ne tânguim că Simona nu a primit 2 milioane de la Addidas. Ce nedreptate, ce jignire pentru marea noastră campioană! In fiecare zi se inventează o stire ca, in fine, Simona s-a razbunat, marele sponsor este la uşă. Ultima declaratie a venit de la Victor Hănescu ”romanii sunt marginalizati”, povestind astfel si experienta personala. Cred ca este umilitor şi pentru marea nostra campioana, iar această discutie penibila nu duce la nimic. Atît de mult ne place să ne victimizăm că nimeni nu a venit cu un proiect simplu, usor de realizat, un proiect de solidaritate si actiune colectivă. Sa facem o coletă publică pentru Simona, am putea aduna, in cateva zile, donand fiecare fan cate putin, mai multe milioane de euro pentru a fi noi, poporul roman, sponsorul acestei fete care aduce imagine buna Romaniei şi mare bucurie fiecăruia dintre iubitorii sportului. Daca cei 3 milioane de telespectatori romani de la finala recenta ar da cate un singur euro am putea scrie noi pe tricoul Simonei orice vrem. Poate SIMONA de Romania, sau Romania 100 de ani, am putea pune stema sau drapelul. Spun asta pentru ca Romania nu a participat cu nimic la formarea sportivei, sau cu foarte putin, familia ei a dus greul. Ar fi singura sportiva sponsorizata de tara ei, am castiga atentie si notorietate in anul Centenarului. Am putea sa platim chiar de la bugetul statului, pentru ca ar fi cel mai mare impact pentru brandul de tara. Trecem la actiune? Terminam cu jalea mioritică? Mai cersim un contract de sponsorizare sau deschide Federatia romana de tenis un cont pentru donatii?"

Afla mai multe despre: vasile dincuhaleptenissponsor 

viewscnt
Articole similare