Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere inedită pentru fotbalul românesc. Gigi Becali l-a dorit pe Valeriu Argăseală la şefia FRF! ”L-am sunat la 12 noaptea.”

Propunere inedită pentru fotbalul românesc. Gigi Becali l-a dorit pe Valeriu Argăseală la şefia FRF! ”L-am sunat la 12 noaptea.”

Superliga

Comentarii

Răzvan Burleanu, singurul candidat, a fost reales, marţi, în unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal pentru un nou mandat de patru ani.

Becali nu este mulţumit de faptul că Răzvan Burleanu nu a avut adversar şi regretă că nu l-a sfătuit mai devreme pe Valeriu Argăseală să candideze. Patronul FCSB a recunoscut că l-a sunat la 12 noaptea pe Argăseală pentru a-i face această propunere, dar era prea târziu. 

În trecut, Gigi Becali a fost în război cu Răzvan Burleanu şi a fost nemulţumit de deciziile care au fost luate de FRF. Patronul FCSB consideră că mentalitatea de la forul naţional trebuie schimbată. 

”L-am sunat la 12 noaptea.”

”Aseară (n.r. luni, după FCSB - Voluntari 4-0) l-am sunat pe Argăseală, pe la 12 noaptea. ’Ştii de ce te-am sunat?. Să te duci să candidezi’, i-am spus, dar mi-a răspuns că nu se mai poate. Nu mi-a venit ideea mai din timp. Cum să faci aşa? N-ai voie să candidezi. Unde ne trezim, mă? Mă deranjează mentalitatea, asta e mentalitate putinistă, nu ai voie să faci aşa ceva, asta se întâmplă la noi. Cu alte cuvinte, zice: ’Băi, proştilor, noi suntem băieţi deştepţi care facem ce vrem”, a mai spus Becali, la PRO Arena. 

Lui Gigi Becali i s-a comunicat că Valeriu Argăseală ar fi fost ”ciuruit” la scrutin, iar patronul FCSB a oferit un răspuns. 

”Măcar să aibă pe cine ciurui. Ca măcar să arătăm un principiu, ne sacrificăm ca să scoatem la iveală un principiu. Cum, un fotbalist de marcă al României nu are voie să candideze? Unde scrie aşa ceva, mă? Aia trebuie scoasă şi la următoarele alegeri generale trebuie pusă pe ordinea de zi şi scoasă”, a completat Becali.

Afla mai multe despre: frf-argăseală-burleanu-becali 

viewscnt
Articole similare