Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere pentru Liga 1 de la Daniel Isăilă: ”Degeaba sunt multe echipe dacă nu avem puterea financiară să le finanţăm” EXCLUSIV

Propunere pentru Liga 1 de la Daniel Isăilă: ”Degeaba sunt multe echipe dacă nu avem puterea financiară să le finanţăm” EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Un campionat cu 18 echipe este un vis prea frumos pentru fotbalul românesc. Lipsa fondurilor e principala problemă, crede Daniel Isăilă.

”Degeaba sunt multe echipe dacă nu avem puterea financiară să le finanţăm, să intrăm numai de dragul de a fi în prima ligă şi în anul următor să se desfiinţeze. Problema e să se găsească investiţii, să se facă un cadru legal încât să se poată ajuta sportul românesc” spune Daniel Isăilă.

Revenit în ţară după doi ani petrecuţi la arabi, fostul selecţioner de la tineret priveşte cu îngrijorare spre situaţia fotbalului românesc.

”Din păcate suntem într-un regres şi asta trebuie să o conştientizăm. Şi la nivel de echipe de club, de competiţii europene chiar dacă pe ici, pe colo, mai apare câte o performanţă, câte o calificare în grupe” a mărturisit Isăilă, pentru Telekom Sport.

Antrenorul cu o cotă bună în zona Golfului mărturiseşte sincer că pe străinii cu care a intrat în contact în ultima vreme nu îi preocupă prea tare soarta fotbalului din România. ”Nu sunt ei preocupaţi. Din păcate suntem într-un regres” a mai declarat Isăilă, pentru Telekom Sport. 

Se vor schimba lucrurile după pandemie? ”Probabil că se va schimba. Şi nu numai fotbalul, viaţa de zi cu zi, nimic nu va mai fi ca înainte. Dar ştiţi cum e, orice e trecător în viaţă, până la urmă  uşor, uşor vom ajunge la situaţii dinainte” a mai spus Isăilă.

Afla mai multe despre: daniel isăilă 

viewscnt
Articole similare