Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere surprinzătoare făcută de Dan Petrescu pentru echipa naţională. Antrenorul a cerut de urgenţă naturalizarea jucătorului

Propunere surprinzătoare făcută de Dan Petrescu pentru echipa naţională. Antrenorul a cerut de urgenţă naturalizarea jucătorului

Fotbal intern

Comentarii

România se pregăteşte pentru meciurile cu Suedia şi cu Spania, ultimele două din preliminariile pentru Euro 2020, iar Dan Petrescu a venit cu o variantă inedită pentru lotul lui Cosmin Contra.

Antrenorul CFR-ului le recomandă oficialilor FRF să îl naturalizeze pe Billel Omrani. Atacantul francez este în România din 2016, iar în acest sezon a marcat 12 goluri în cele 21 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru campioana României.

"Dacă vom câştiga cu Suedia, vom fi cu moralul extraordinar şi nu vom pierde în Spania. Eu, când eram jucător, am jucat de vreo 2-3 ori cu Spania şi îmi aduc aminte că parcă e bine să joci în Spania, simt că va fi un rezultat pozitiv. Spania nu o să mai aibă nevoie de victorie şi cred că putem scoate 4 puncte cu puţin noroc din cele două meciuri. Dacă nu avem puţin noroc, degeaba.

Mai bine i-am face cetăţenie lui Omrani, să fie în naţionala României. Nu ar fi rea ideea. Dacă nu am făcut-o cu Camora, măcar cu Billel. El nu ştie din ce ţară e, dacă îl întrebi. Nici el nu ştie" , a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: petrescueuro 2020 

viewscnt
Articole similare