Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere surpriză pentru postul de antrenor la Dinamo: ”Eu pe el îl văd. Alţii n-au fost nici pe locurile 5-6 şi antrenează”

Propunere surpriză pentru postul de antrenor la Dinamo: ”Eu pe el îl văd. Alţii n-au fost nici pe locurile 5-6 şi antrenează”

Fotbal

Comentarii

Gheorghe Mihali îl vede antrenor pe Dorinel Munteanu la Dinamo şi nu înţelege cum de oficialii dinamovişti nu s-au gândit la el până acum.

”Antrenor eu l-aş vedea pe Dorinel Munteanu. Este un antrenor printre puţinii care au câştigat titlu şi antrenează alţii care nu ştiu dacă au ajuns vreodată pe locul 5-6. El a câştigat până la urmă un titlu. A antrenat şi la CFR Cluj şi a făcut-o cu succes”, a spus Mihali la Telekom Sport.

Dorinel Munteanu a mai pregăti-o pe Dinamo, dar a părăsit echipa alb-roşie după doar o lună şi jumătate petrecută pe bancă.

Conform celor declarate de Dorinel Munteanu la momentul despărţirii de Dinamo, ruptura dintre cele două părţi a avut loc deoarece antrenorul dorea să meargă să antreneze în Germania de unde tocmai primise o ofertă.

”Nu am avut vreo nemulţumire legată de Dinamo, aşa cum s-a vehiculat eronat în presă. Vreau să-mi îndeplinesc visul de a antrena în Germania, unde este şi familia mea!", afirma atunci Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: dorinel munteanumihali,  

viewscnt
Articole similare