Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere venită din era "zgârcitului" Wenger! INCREDIBIL: Cât oferă Arsenal pentru transferul lui Navas de la Real Madrid

Propunere venită din era "zgârcitului" Wenger! INCREDIBIL: Cât oferă Arsenal pentru transferul lui Navas de la Real Madrid

Campionate

Comentarii

Presa din Spania scrie astăzi despre posibila plecare a lui Keylor Navas de la Real Madrid. Costaricanul a devenit rezervă pe Bernabeu odată cu aducerea lui Thibaut Courtois, de la Chelsea, iar acesta nu se va mulţumi cu acest statut.

Cotidianul catalan Sport anunţă că două echipe importante ale Europei sunt deja gata să se aşeze la masa negocierilor pentru transferul omului care a fost în poarta Realului la cele trei Ligi ale Campionilor cucerite consecutiv de "galactici".

Arsenal şi AS Roma sunt cele două echipe interesate de Navas, care au şansa să pună mâna pe unul din cei mai buni portari ai lumii.

Arsenal vrea să dea lovitura cu o sumă infimă


Spaniolii notează că Arsenal a oferit 16 milioane de euro pentru transferul lui Navas. Suma pare infimă, în condiţiile în care Chelsea şi Liverpool i-au adus pe Kepa, respectiv Allison pe sume record de 75 şi 68 de milioane de euro.

Oferta le aminteşte englezilor de stricteţea cu care ultimul manager al lui Arsenal, francezul Arsene Wenger, gestiona bugetul de transferuri al clubului.

În vârstă de 32 de ani, Navas îşi doreşte să plece, iar situaţia o va face pe Real să accepte o sumă mai mică decât în mod normal pentru portar, însă e greu de crezut că oferta iniţială făcută de Arsenal va fi acceptată de galactici.

Afla mai multe despre: navastransferarsenalas roma 

viewscnt
Articole similare